Au pus 3300 de NOU-NĂSCUȚI și COPII în CUTII și i-au urcat într-un AVION, ce s-a întâmplat cu ei peste numai câteva ore este INCREDIBIL! Uite care e adevărul CUTREMURĂTOR din spatele acestei imagini

Au pus 3300 de NOU-NĂSCUȚI și COPII în CUTII și i-au urcat într-un AVION, ce s-a întâmplat cu ei peste numai câteva ore este INCREDIBIL! Uite care e adevărul CUTREMURĂTOR din spatele acestei imagini

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, razboi, SOCANT, SOCIAL
2288
Comentariile sunt închise pentru Au pus 3300 de NOU-NĂSCUȚI și COPII în CUTII și i-au urcat într-un AVION, ce s-a întâmplat cu ei peste numai câteva ore este INCREDIBIL! Uite care e adevărul CUTREMURĂTOR din spatele acestei imagini

In perioada 3-6 aprilie 1975, un număr impresionant de 3300 de nou-născuți și copii au fost transportați din Saigon către destinații precum Statele Unite, Canada, Australia și Franța. Se pare că aceasta a fost una dintre cele mai mari operațiuni de salvare a copiilor din lume și a fost organizată de compania aeriană Pan Am.

Acest zbor a salvat mii de vieți fiindcă totul se petrecea în mijlocul războiului din Vietnam iar voluntarii au adunat toți copiii din orfelinate într-un singur avion Pan Am. Pe cei mici i-au pus în cutii mici de carton pe care apoi le-au prins de scaune.

copii avion

Mai apoi aceste cutii au devenit simbolul unor vieți în deplină siguranță, fapt care urma să devină realitate peste doar câteva ore de zbor.

copii avion

,,Echipajele Pan Am, care au participat în acele zboruri își aduc aminte, și acum cu ochii în lacrimi, de copiii, care au fost salvați. Unii din ei au fost imediat adoptați de colaboratorii companiei. Compania aeriană Pan Am nu mai există de mult, dar datorită acelei operațiuni, a reușit să schimbe radical viața a mii de copii. Este minunat că a existat acea companie. Și a fost nemaipomenit că au existat acele baby-box, cu ajutorul cărora copiii au putut fi scoși din ghiarele iadului”, scrie Perfect Media.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments