VIDEO. A observat ca pestii din acvariu dispar. A facut curatenie si a gasit ceva socant. Traia de doi ani acolo

VIDEO. A observat ca pestii din acvariu dispar. A facut curatenie si a gasit ceva socant. Traia de doi ani acolo

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, MISTER
1594
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. A observat ca pestii din acvariu dispar. A facut curatenie si a gasit ceva socant. Traia de doi ani acolo
acvariu

Un barbat din Marea Britanie iubea pestii. Avea multe specii in acvariu. A observat, de la un timp, ca pestii dispar unul cate unul. De asemenea, colonia de corali era si ea distrusa.

Nu intelegea ce se intampla si a descis sa faca o curatenie generala in acvariu. Ce a gasit in bazinul cu apa l-a socat. Era un vierme Polichete, care se hraneste cu tot ce gaseste intr-un acvariu. Nu si-a dat seama cum a ajuns acolo.

Nu mai vazuse viermele din cauza ca acesta e nocturn. S-a ascuns in corali si nu iesea decat nopatea.

Polychaeta este o clasa de viermi inelati, de regula, populeaza habitatele marine, doar un numar redus de specii sunt adaptate pentru apele dulci si salmastre. Corpul este cilindric, putin turtit dorso-ventral, alcaturi din trei regiuni: cap, trunchi si pigidiu.

Polichetele sunt animale segmente, cu lungimea corpului intre 1 mm si 3 m. Fiecare segment poseda parapodii purtatoare de cheti. Parapodiile sunt specializate in locomotie, unele prezinta branhii respiratorii.

sursa: bzi.ro

loading...

Facebook Comments