Cum a murit defapt Victor Spirescu, romanul care a “invadat” Marea Britanie: “Nu am trăit degeaba. Am trăit viaţa la maxim”, a spus cu trei luni inainte sa moara

Cum a murit defapt Victor Spirescu, romanul care a “invadat” Marea Britanie: “Nu am trăit degeaba. Am trăit viaţa la maxim”, a spus cu trei luni inainte sa moara

- in SOCIAL
952
Comentariile sunt închise pentru Cum a murit defapt Victor Spirescu, romanul care a “invadat” Marea Britanie: “Nu am trăit degeaba. Am trăit viaţa la maxim”, a spus cu trei luni inainte sa moara
spirescu

“Nu am trăit degeaba. Am trăit viaţa la maxim”, i-a spus Victor Spirescu (34 de ani) unui prieten cu trei luni înainte să moară. Şi se pare că a trăit la maxim până la capăt.

Românul a murit într-un accident de circulaţie produs în timp ce făcea drifturi cu un Audi TT la mai puţin de un kilometru de casa sa din apropiere de Londra. Preţul unei astfel de maşini porneşte de la 40.000 de euro, dacă este cumpărată nouă.

Spirescu se afla cu un prieten în maşină, care a scăpat cu viaţă, şi a lovit o bordură cu una din roţile maşinii, a pierdut controlul bolidului, care s-a răsturnat, oprindu-se întrun copac. Românul a murit pe loc. În România lucra cu ziua în construcţii De altfel şi viaţa lui pare desprinsă dintr-un film.

Victor Spirescu a trăit până la finalul anului 2013 în condiţii modeste în satul Pelişor din judeţul Sibiu. El locuia cu iubita lui din acel moment într-o cameră, pe care o cumpăraseră cu 2500 de euro şi pe care o amenajaseră ei. El muncea cu ziua în construcţii, iar iubita lui pe la gospodăriile oamenilor din sat şi la biserică. Nişte prieteni stabiţi în Anglia i-au găsit un loc de muncă la o spălătorie din Londra, iar Victor Spirescu a plecat la muncă cu gândul de strânge bani şi a se întoarce în satul său pentru a-şi întemeia o familie cu iubita şi a pune pe picioare o firmă de construcţii.

spirescu

Avea propria firmă

La spălătoria din Londra a rezistat doar câteva săptămâni, după care s-a angajat la o firmă specializată în instalaţii de încălzire şi sisteme de ventilaţie. A lucrat acolo un an de zile, timp în care ajunsese să câştige între 6.000 şi 7.000 de lire lunar, după care şi-a făcut propria firmă. Cât despre iubita sa din România, Carmen Crucean, acesta a adus-o la Londra în vara anului 2014, dar tânăra nu a rezistat în capitala Angliei, acuzând aglomeraţia şi gălăgia din oraş. Cei doi s-au despărţit şi, la începutul anului 2015, Victor Spirescu a cunoscut-o pe Suzana Mateş, cu care urma să se căsătorească.

Cum s-a desfăşurat „invazia” din 2014

Victor Spirescu a devenit celebru la începutul anului 2014, când a fost primul român care a ajuns la muncă în Marea Britanie, după ce această ţară şi-a deschis piaţa muncii pentru locuitorii Bulgariei şi României. Spirescu a fost aşteptat la aeroportul Luton din Londra de zeci de jurnalişti şi un parlamentar britanic. El a fost prezentat atunci ca unul dintre „invadatorii” din est, după ce la finalului anului 2013 tabloidele din Marea Britanie au creat o adevărată isterie, susţinând că Regatul va fi invadat de români şi bulgari. Pe data de 1 ianuarie, când englezii şe aşteptau ca ţara să fie luată cu asalt, Londra a fost invadată de românul Victor Negrescu. El le-a declarat pe aeroport jurnaliştilor englezi că a venit să muncească într-o spălătorie. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments