Ei sunt EROII zilei. Cum au SALVAT, doi POLITISTI, viata unui tanar care risca sa moara inghetat pe camp dupa ce s-a aventurat sa plece de acasa cu bicicleta pe un viscol CUMPLIT

Ei sunt EROII zilei. Cum au SALVAT, doi POLITISTI, viata unui tanar care risca sa moara inghetat pe camp dupa ce s-a aventurat sa plece de acasa cu bicicleta pe un viscol CUMPLIT

- in SOCIAL
1211
Comentariile sunt închise pentru Ei sunt EROII zilei. Cum au SALVAT, doi POLITISTI, viata unui tanar care risca sa moara inghetat pe camp dupa ce s-a aventurat sa plece de acasa cu bicicleta pe un viscol CUMPLIT

Polițiștii Zilei sunt agent șef principal Partebună Ștefan și agent de poliție Buirencu Adela, din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor, județul Tulcea, care au salvat un tânăr de la îngheț.

agenti de politie

În noaptea de 27 spre 28 februarie, cei doi agenti de politie au fost sesizați despre faptul că în afara localității Agighiol spre Tulcea se află o persoană care, din cauza viscolului și frigului, este în imposibilitatea de a se mai deplasa și orienta.

După indelungi cautări facute în zonă, polițiștii au identificat la o distanță de aproximativ 4 km. de localitatea Agighiol, un tânăr, de 18 ani, din localitatea Murighiol, care a plecat în cursul zilei cu bicicleta din localitate cu intenția de a ajunge în municipiul Tulcea.

Dat fiind conditiile meteo extreme insusi viata celor doi agenti de politie a fost pusa in pericol.

Din cauza frigului, acesta a abandonat bicicleta și a încercat să ajungă în localitatea Agighiol pe jos. Tânărul a ajuns în siguranță acasă. Ii felicitam si noi inca odata pe cei doi agenti de politie, pentru felul cum au actionat salvand o viata unui tanar necugetat care s-a pus in pericol atat pe el cat si pe salvatorii lui. FELICITARI POLITIEI ROMANE!

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments