El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut! „Știu că risc… dar ea merită” Cum arată tânăra

El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut! „Știu că risc… dar ea merită” Cum arată tânăra

- in SOCIAL
1730
Comentariile sunt închise pentru El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut! „Știu că risc… dar ea merită” Cum arată tânăra
romeo

Iubirea unor tineri din Găești, Dâmbovița, a depășit orice limită, chiar și pe cea legală.

Sorina este o adolescentă de doar 15 ani, iar iubitul ei este cu 17 ani mai mare decât ea. Zilele trecute, fata a fugit de acasă. Disperați, părinții fetei au alertat autoritățile, mai ales că nu este prima dată când fata recurge la asemenea gest.

Movitul este simplu: părinții fetei nu sunt de acord cu relația ei cu Romeo, bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost găsiți după câteva zile în Miercurea Ciuc și s-au întors la Găești, dar acum, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

„Am plecat de bună voie, pentru că nu ne-au lăsat să fim împreună. Tata e mai strict şi îmi era teamă că n-o să mă mai lase să-l văd…”, a povestit minora.

În ciuda dragostei lor, legea primează, așa că bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru a întreținut relații intime cu minora. Cu toate acestea, nimic nu pare să stingă flacăra iubirii dintre cei doi.

„Nu te mai gândeşti când iubeşti… O iubesc şi mă iubeşte! Ştiu că risc închisoarea, dar nu e nicio problemă! Ea merită! Dacă scap de închisoare o să stăm în Găeşti, acum că părinţii nu mai au nimic cu ea.”, a declarat Romeo pentru un ziar local. Sursa: Libertatea. Fotografii cu cei doi indragostiti putin mai jos:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments