Un angajat exceptional a fost dat afară pentru că îşi făcea treaba mult prea bine

Un angajat exceptional a fost dat afară pentru că îşi făcea treaba mult prea bine

- in SOCIAL
1280
Comentariile sunt închise pentru Un angajat exceptional a fost dat afară pentru că îşi făcea treaba mult prea bine
angajat

Domnul Ralph Body lucra ca portar în cadrul unei clădiri luxoase din New York deţinute de compania Heatherwood Communities. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a povestit publicaţiei New York Post că ar fi făcut orice ca să asigure confortul chiriaşilor clădirii oferindu-le întotdeauna ajutorul, cu un zâmbet pe faţă.

Cu toate acestea, Body a declarat că proprietarii clădirii nu puteau să suporte felul său vesel în care îşi ducea la îndeplinire sarcinile. A spus că disponibilitatea lui de a oferi ajutorul chiriaşilor era observată, dar că a fost totuşi concediat. “Mi-au zs: ştim că ai făcut-o cu bună intenţie, dar din păcate te porţi prea frumos cu chiriaşii” a mai declarat Body pentru publicaţia americană.

Fiind pus în situaţia de a se apăra, Body a replicat că făcea doar ceea ce era rugat să facă. Managementul Heatherwood i-a spus că acest lucru nu contează şi l-au concediat adăugând “Din păcate, în acest caz, oamenii de treabă nu sunt câştigători.”, potrivit declaraţiilor portarului.

“Ne-a fost adus la cunoştinţă că Ralph nu a îndeplinit sarcinile şi procedurile PBS şi, după ce s-a discutat cu el în repetate rânduri, a fost decizia lor să îi dea în îngrijire o altă clădire” este varianta oferită de reprezentanţii companiei Heatherwood Communities într-o scrisoare către New York Post şi care plasează vina legată de concedierea lui Ralph Body  firmei de managementul facilităţilor în care lucra, PBS.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments