Cum îţi dai seama ce zodie e o persoană, fără să o întrebi

Cum îţi dai seama ce zodie e o persoană, fără să o întrebi

- in HOROSCOP
1292
Comentariile sunt închise pentru Cum îţi dai seama ce zodie e o persoană, fără să o întrebi
horoscop zodii

Dacă vrei să ştii ce zodie este o persoană, nu e obligatoriu să o întrebi direct. Cu puţină atenţie, îţi poţi da seama de acest lucru, analizându-i comportamentul, limbajul, gesturile. Iată care sunt cele mai evidente semne…

Berbec. Berbecii sunt născuţi să fie lideri. Dar nu sunt genul de lideri care să iasă prea mult în evidenţă, ci mai degrabă conducătorii din umbră. Ei vin cu multe idei, planuri de acţiune, dar, în ciuda implicării lor totale, atunci când vine vorba de domeniul care îi pasionează, sunt persoane destul de liniştite, cărora nu le place să fie în centrul atenţiei. În plus, un alt semn care poate da de gol un nativ berbec este acela că întotdeauna îşi apără punctul de vedere, chiar şi atunci când cei din jurul său sunt de părere că lucrurile nu stau chiar aşa cum crede el.

Taur. Taurii sunt în general oameni veseli, oameni care se implică în tot ceea ce fac, foarte dedicaţi şi foarte pasionali. Îi recunoşti uşor după ce ai o conversaţie cu ei. Nu se pot abţine să nu vorbească despre familia lor sau despre planurile lor de viitor. Sunt foarte inteligenţi şi asta îi face să fie excelenţi parteneri de discuţie. Majoritatea se dedică domeniilor tehnice, dar, surprinzător, au hobby-uri ce ţin de domeniile artistice.

Gemeni. Ei sunt cei mai glumeţi nativi ai horoscopului. Jocurile de cuvinte sau glumele acide sunt preferatele lor. Sunt oameni care se adaptează uşor în diverse grupuri, dar preferă întotdeauna compania celor ca ei, care nu se iau prea mult în serios. Gesticulează, vorbesc destul de tare, râd foarte mult, iar asta îi face să iasă în evidenţă de fiecare dată.

Rac. Aparent timizi, racii sunt persoane care iubesc să fie în centrul atenţiei, chiar dacă nu recunosc acest lucru. Foarte ataşaţi de trecutul lor, ei sunt cei care povestesc adesea întâmplări din copilărie sau adolescenţă. Totodată, pentru că familia şi casa sunt extrem de importante pentru ei, mai devreme sau mai târziu îi vei auzi vorbind despre decoraţiuni interioare, renovări sau recondiţionări ale unor obiecte vechi. Sunt inteligenţi şi calmi, şi aproape că nu se supără niciodată, indiferent de răutăţile celor din jur. Deşi atunci când o fac, şansele de a ierta sunt destul de mici…

Leu. Leii sunt sclipitori, din toate punctele de vedere. Îi recunoşti după mai multe lucruri – gesticulează, vorbesc tare, vor să iasă în evidenţă cu orice preţ. Adesea se laudă cu ceea ce fac sau cu ceea ce au reuşit să facă, cu toate că lăudăroşenia lor nu este ostentativă. Sunt oameni dispuşi să sară în ajutorul oricui, oricând, iar asta îi face foarte iubiţi în grupul lor de prieteni.

Fecioară. Chiar dacă de cele mai multe ori stau retraşi într-un colţ şi par să analizeze fiecare cuvânt al celor din jurul lor, nativii acestei zodii nu sunt deloc timizi. Pur şi simplu nu le place să iasă în evidenţă. Dacă, întâmplător, cei din jur încep să dezbată un subiect de care sunt şi ei interesaţi, nativii fecioară devin dintr-o dată alţi oameni – se vede pe chipul lor cât de implicaţi în discuţie pot fi. Foarte pasionaţi de ştiinţă şi tehnică, ei vor încerca tot timpul să se autodepăşească, indiferent de domeniul în care vor activa.

Balanţă. Nehotărâţi prin definiţie, nativii acestei zodii pot fi recunoscuţi uşor după mişcările şi reacţiile lente, aproape întârziate. Ei nu se grăbesc niciodată, sunt boemii horoscopului şi dacă ar putea, ar trăi departe de zonele civilizate, în vârful munţilor ori pe o plajă îndepărtată. Cu toate că sunt foarte inteligenţi, de multe ori inteligenţa le e umbrită de… lene.

Scorpion. Pasionali şi dedicaţi, scorpionii pot fi recunoscuţi după determinarea lor. Nu există nimic să le stea în cale atunci când îşi doresc ceva. Din păcate, această dorinţă de a fi cei mai buni îi poate transforma uneori în oameni răi, dispuşi să treacă peste oricine şi orice, pentru a-şi atinge scopul. Îi poţi recunoaşte după spiritul critic şi după inteligenţa lor sclipitoare.

Săgetător. Artişti prin definiţie, săgetătorii sunt uşor de recunoscut după subiectele de discuţie pe care le abordează. Ei sunt cei care întotdeauna vorbesc despre muzică, despre un film bun sau despre o carte care i-a impresionat. Sunt, probabil, nativii care călătoresc cel mai mult, iar destinaţiile lor preferate sunt cele exotice, îndepărtate.

Capricorn. Egocentrist şi lăudăros, capricornul iese în evidenţă chiar şi atunci când nu îşi doreşte acest lucru. De multe ori, lucrurile cu care se laudă nici măcar nu sunt realizate de el, ci de prieteni sau familie. Asta nu înseamnă totuşi că nu există şi nativi capricorn care să nu fie foarte inteligenţi şi care să lupte pentru ceea ce îşi doresc, fără ajutorul altora. Dar lăudăroşenia îi va da întotdeauna de gol.

Vărsător. Visători din fire, vărsătorii visează cu ochii deschişi mai tot timpul. Îi recunoşti după cum vorbesc – au întotdeauna o mulţime de planuri, o mulţime de lucruri de realizat. Dar nu vor lucruri obişnuite, ci mai degrabă lucruri foarte greu de obţinut. Pentru că ei ţintesc întotdeauna foarte sus şi nu se sperie de nimic.

Peşti. Buni lideri, peştii se remarcă prin hărnicie şi pasiunea cu care acţionează în fiecare moment. Nu le plac schimbările, se adaptează destul de greu la noutăţi, dar se străduiesc să fie cât mai buni, în tot ceea ce fac. Pot fi recunoscuţi uşor după ironia fină de care dau dovadă, mai tot timpul. Din păcate, standardele lor foarte înalte le pot crea probleme, mai ales în viaţa privată. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments