Cunoscuta impresară Anamaria Prodan, a făcut public un mesaj emoţionant după ce ajuns la soțul ei, în Emiratele Arabe Unite: “Te rog din suflet, dă şi tu sfoară în ţară…”

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan, a făcut public un mesaj emoţionant după ce ajuns la soțul ei, în Emiratele Arabe Unite: “Te rog din suflet, dă şi tu sfoară în ţară…”

- in SANATATE
1364
Comentariile sunt închise pentru Cunoscuta impresară Anamaria Prodan, a făcut public un mesaj emoţionant după ce ajuns la soțul ei, în Emiratele Arabe Unite: “Te rog din suflet, dă şi tu sfoară în ţară…”
anamaria prodan

La câteva ore după ce a ajuns în capitala Emiratelor Arabe Unite, Anamaria Prodan a făcut public un mesaj emoţionant. Soţia lui Laurentiu Reghecampf a cerut ajutorul pentru salvarea unei copile care are nevoie de sânge urgent, iar fanii au reacţionat imediat.

În mesajul pe care l-a postat pe o reţea de socializare, Anamaria Prodan a spus că fetiţa de doar 11 ani suferă de aplazie medulară, o boală caracterizată printr-o rarefiere a măduvei osoase, care se traduce printr-o diminuare a numărului de globule roşii, de globule albe şi de plachete.

Cunoscuta impresară a rugat internauţii care nu pot dona sânge cu grupa AB pozitiv să distribuie mai departe mesajul, lucru care s-a şi întâmplat.

„Te rog… din suflet, dă şi tu sfoară în ţară după grupa AB pozitiv… Dacă cineva e dispus să doneze sânge… pentru o fetiţă cu aplazie medulară… Este la spitalul Fundeni (Bucureşti), secţia de Pediatrie, are 11 ani, se numeşte Tudor Alexandra Mihaela şi, până la operaţie, face transfuzii zilnice. Altfel moare. Măcar dă mai departe!!! Nu-i greu!!! Doamne-ajută!! (un simplu forward ajută o viaţă de îngeraş)”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Facebook. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments