A incercat sa agate o femeie maritata, desi era insurat la randul lui. Dar nu se astepta la asa ceva. Raspunsul ei l-a lasat masca si a uimit tot globul

A incercat sa agate o femeie maritata, desi era insurat la randul lui. Dar nu se astepta la asa ceva. Raspunsul ei l-a lasat masca si a uimit tot globul

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1557
Comentariile sunt închise pentru A incercat sa agate o femeie maritata, desi era insurat la randul lui. Dar nu se astepta la asa ceva. Raspunsul ei l-a lasat masca si a uimit tot globul
mesaje

De cate ori ajungi sa crezi ca dragostea nu exista, ar trebui sa citesti schimbul de mesaje din galerie foto. O femeie a avut cateva contre de natura politica cu un barbat pe Facebook.

Acesta a fost destul de direct si a invitat-o la o intalnire. Femeia a fost refuzat in mod politicos, a mentionat faptul ca este maritata, dar barbatul a insistat.

Ce a urmat a fost cel putin neasteptat. Femeia a postat conversatia pe internet pentru a-si demonstra dragostea pentru barbatul cu care s-a casatorit si pentru a-l desconspira pe spargatorul de casnicii.

Comentariile ce au urmat au laudat-o pe femeie pentru atitudinea sa. Dupa ce s-au contrazis pe Facebook pe un subiect politic, barbatul a invitat-o in oras pe femeie. Ea i-a raspuns politicos si i-a spus ca este casatorita, dar el a insistat. Barbatul a vazut ca si el este casatorit, dar oricum ar fi vrut sa o cunoasca mai bine… contiunarea mai jos.

mesaje1

Vazand asa ceva, femeia a avut un raspuns care a atras simpatia intregii lumi. Femeia a povestit ca a avut cancer si ca sotul ei i-a fost alaturi tot timpul, motiv pentru care nu ar putea sa-l insele.

sursa: bzi.ro

loading...

Facebook Comments