La 69 de ani seducea barbatii si ii ducea in camera de hotel. Ce le facea acolo i-a lasat masca pe anchetatori

La 69 de ani seducea barbatii si ii ducea in camera de hotel. Ce le facea acolo i-a lasat masca pe anchetatori

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1636
Comentariile sunt închise pentru La 69 de ani seducea barbatii si ii ducea in camera de hotel. Ce le facea acolo i-a lasat masca pe anchetatori
batrana seducatoare

Maria Belei a devenit o adevărată „vedetă“ prin modul de operare. Ea îşi seducea victimele, le ducea în camere de hotel, unde le punea sedative în băutură. Una dintre victime, un bărbat cu probleme cardiace, a murit. Individa are 7 condamnări la închisoare, cu un total de 12 ani de puşcărie. Maria Belei a ajuns în Penitenciarul Botoşani, informeaza ziarulevenimentul.ro

La 69 de ani, o femeie originară din localitatea suceveană Păltinoasa a reuşit nefericitul record de a fi condamnată, pentru a şaptea oară, la închisoare cu executare pentru tâlhărie. De data aceasta femeia, căutată până acum două zile prin toată ţara, trebuie să ispăşească o pedeapsă de 12 ani de închisoare. Ea mai avea un rest foarte mare de executat, dintr-o pedeapsă anterioară, tot pentru tâlhărie.

Femeia, pe nume Maria Belei, a devenit o adevărată vedetă prin modul de operare. Ea seducea bărbaţi, îi seda cu neuroleptice după care îi tâlhărea la întâlniri amoroase în camera de hotel. În urmă cu două zile, femeia, condamnată pe 8 iunie de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti la o pedeapsă de 12 ani de închisoare”, a fost prinsă de poliţiştii suceveni. Femeia a fost identificată în staţia CFR Suceava, fiind preluată de Serviciul Investigaţii Criminale, escortată şi încarcerată în Penitenciarul Botoşani.

Cum opera „vrăjitoarea“

În toate cazurile, „bătrâna şi-a sedus victimele, le-a dus în camere de hotel, iar acolo le-a pus sedative în băutură. Bărbaţii se trezeau la un moment dat, singuri în cameră, şi îşi dădeau seama ca le lipsesc lucruri personale”, au spus anchetatorii. În unul din cazuri amoreza a pus însă mai multe pastile de Diazepam în paharul bărbatului sedus, iar acesta a decedat ulterior după ce a consumat băutura în care erau dizolvate medicamentele. Bătrâna are la activ astfel de tâlhării în mai multe judeţe din ţară.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments