Lectie de omenie primita de la aceasta femeie sarmana, mama a doi copii! A gasit o geanta cu 16.000 de euro in ea si a predat-o Politiei. Ce recompensa a primit in schimb… de tot rasul!

Lectie de omenie primita de la aceasta femeie sarmana, mama a doi copii! A gasit o geanta cu 16.000 de euro in ea si a predat-o Politiei. Ce recompensa a primit in schimb… de tot rasul!

- in SOCIAL
1048
Comentariile sunt închise pentru Lectie de omenie primita de la aceasta femeie sarmana, mama a doi copii! A gasit o geanta cu 16.000 de euro in ea si a predat-o Politiei. Ce recompensa a primit in schimb… de tot rasul!

O tânără din Brăila şi-a uitat geanta cu 16.600 de euro într-un restaurant din Argeş. Cum a reuşit s-o recupereze: „Îşi luase cu totul gândul de la bani“

O tânără din Brăila a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş banii destinaţi achitării avansului pentru un apartament. Femeia şi-a dat seama că nu mai are geanta în care se aflau 16.600 de euro abia la câteva ore după ce a părăsit localul.

Tânăra în vârstă de 23 de ani se afla împreună cu prietenul ei, iar cei doi au oprit, la un local din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.600 de euro. La sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a realizat că nu mai are geanta.

Câteva ore mai târziu, a fost anunţată de oamenii legii că geanta ei se află la Poliţie.

„Personalul localului a anunţat Poliţia că a fost găsită o geantă în care este şi o sumă mare de bani, fără să precizeze câţi, pentru că oamenii s-au speriat când au văzut atâţia bani. Poliţiştii s-au deplasat la local, au verificat conţinutul genţii. Au găsit, pe lângă suma de bani, şi un act de identitate cu domiciliu de Brăila. Au luat legătură cu Poliţia din Brăila. Colegii de acolo au mers la domiciliul din document, unde au găsit-o doar pe mama fetei, care i-a pus în legătură cu tânăra. Îşi luase gândul de la bani”, a declarat, pentru „Adevărul“, Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeş.

„Nu ne aşteptam ca în România zielor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată“

Când au aflat nesperata veste, cei doi s-au întors la secţia de poliţie din zona localităţii Deduleşti. „La 21.30 s-au întors înapoi. Au fost foarte plăcut impresionaţi, aproape şocaţi. Au spus: «Nu ne aşteptam ca în România zilelor noastre o astfel de sumă de bani să fie returnată»”, mai spune Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş.

Oficialii Poliţiei Române au anunţat că i-au acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila a pierdut-o într-un restaurant din Argeş o „Diplomă de merit în semn de recunoaşterea a calităţii morale”.

O tânără din Brăila a uitat într-un restaurant din judeţul Argeş banii destinaţi achitării avansului pentru un apartament.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, şi prietenul ei au oprit la un local de pe DN7, din zona localităţii argeşene Deduleşti. Au mâncat, iar în jurul orei 18.30 şi au pornit din nou la drum fără să realizeze că au uitat în restaurant geanta cu 16.000 de euro. La sute de kilometri distanţă, când au ajuns la Târgovişte, unde prietenul fetei locuieşte, tânăra a realizat că nu mai are geanta.

O angajată a localului a găsit geanta şi a sunat imediat la Poliţie. Femeia, în vârstă de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăieşte în condiţii materiale modeste, a povestit poliţiştilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, bagajul uitat de o clientă.

„În cursul zilei, poposise la local o femeie şi un bărbat, care veneau din Italia, cu o maşină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, şi-a uitat geanta. Angajata a observat şi, împreună cu patroana localului, a sunat la poliţie. Poliţiştii, care în urmă cu puţin timp au acţionat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură”, scrie Poliţia Română pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Felicităm angajata restaurantului” În mai puţin de două ore, tânăra, care nu mai spera să găsească vreodată banii, şi-a recuperat geanta cu 16.000 de euro. Sursa: adevarul.ro

femeia care a gasit 16000 de euro
Oficialii Poliţiei Române au anunţat că i-au acordat femeii: „Diplomă de merit în semn de recunoaşterea a calităţii morale”

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments