Locuri de muncă bine plătite pentru șoferi români! Firme cu renume (DHL, H.Essers și Simon Fleisch) caută să-și găsească angajați

Locuri de muncă bine plătite pentru șoferi români! Firme cu renume (DHL, H.Essers și Simon Fleisch) caută să-și găsească angajați

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, GENERALE, SOCIAL
3706
Comentariile sunt închise pentru Locuri de muncă bine plătite pentru șoferi români! Firme cu renume (DHL, H.Essers și Simon Fleisch) caută să-și găsească angajați

Cele trei mari firme – prima de curierat, a doua de transport mărfuri și a treia din industria cărnii – angajează șoferi de TIR. Salariul mediu este de circa 2.000 de euro pe lună.

  1. H.Essers, companie belgiană cu aproape 100 de ani vechime și 3600 de angajați, caută 10 șoferi posesori de permis de conducere categoria C E.

Angajații trebuie să lucreze 12 săptămâni pe comunitate cu 3 săptămâni libere sau 8 săptămâni de lucru pe comunitate cu 2 săptămâni libere sau curse Romania – Europa de Sud-Est (3 săptămâni cu un week-end de 45 ore / 6 săptămâni cu o săptămână).

Parcul auto al companiei cuprinde mașini cu maximum patru ani vechime. Salariul este cuprins între 1700 și 1900 de euro pe lună. Înscrieți-vă la H.Essers AICI (click pentru pagina cu numere de telefon).

  1. Corporaţia de curierat DHL reprezintă cel mai mare operator de transport de marfă din lume. Are nevoie de şoferi pentru distribuţie de mărfuri sub temperatură controlată.

La concurs sunt 25 de posturi. Transporturile se efectuează doar în interiorul Angliei, nu se transportă mărfuri periculoase, iar timpii de descărcare sunt şi plătiţi. Programul de condus este de 180 de ore pe lună, iar plata minimă este de 12 lire pe oră. Se pot înscrie șoferi cu permis de conducere categoriile C,E, cu experienţă pe TIR și fără antecedente penale.

Detalii AICI (click pentru a accesa pagina cu informaţii).

Venitul lunar poate ajunge până la 2500 de lire. Calculul e simplu. Angajatorul oferă asistenţă pentru găsirea unei unităţi de cazare pentru şofer şi asigură garanţia necesară în prima lună de închiriere a respectivului spaţiu de locuit.

  1. Unul dintre cei mai mari producători de carne din Germania, Simon Fleisch, caută 10 șoferi. Afacerea este condusă de o familie din orășelul Wittlich (vestul Germaniei). Potrivit anunțului de aici, compania caută șoferi posesori de categoria C.

Cei care vor să afle mai multe și să se înscrie pentru postul de șofer la această companie găsesc tot ce au nevoie AICI (click pe link pentru a deschide pagina).

Sursa: greatnews.ro

 

loading...

Facebook Comments