Lucian Mândruță îi ia apărarea angajatei de la Kaufland Odorheiul Secuiesc : „Povestea asta vrea să înflameze spiritele între români și unguri…”

Lucian Mândruță îi ia apărarea angajatei de la Kaufland Odorheiul Secuiesc : „Povestea asta vrea să înflameze spiritele între români și unguri…”

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
1383
Comentariile sunt închise pentru Lucian Mândruță îi ia apărarea angajatei de la Kaufland Odorheiul Secuiesc : „Povestea asta vrea să înflameze spiritele între români și unguri…”
lucian-mandruta-

Jurnalistul Lucian Mândruță crede că povestea de la Kaufland Odorheiul Secuiesc vrea să înflameze spiritele între români și unguri.

Clipul cu vanzatoarea de la Kaufland care aparent refuza sa serveasca un client roman are vreo jumatate de milion de views in 20 de ore. Si totusi, nimeni nu s-a intrebat de ce omul isi primeste banii inapoi, iar in jur sunt si altii care asteapta?Pai, sa zicem, daca nu era deschis inca? Daca era 9:45 si casa nu era inca deschisa?

Pentru ca inteleg ca exact asta era situatia: omul s-a dus chitit sa ia mici la mic dejun, cu un sfert de ora inainte sa se deschida. Asta spun sursele mele. Nu maghiare. Femeia nu putea sa incaseze banii. Sistemul nu era pornit.

Doi, nu e clar ca femeia il injura. Doar el titreaza pe film injuratura.

Trei: toata povestea miroase de la o posta a mici arsi ca sa dam foc intre romani si unguri

Eu unul astept si versiunea vanzatoarei. Mai ales ca filmul e taiat si nu stii daca nu cumva lipseste o explicatie de bun simt”, a scris acesta pe Facebook.

loading...

Facebook Comments