Menajera lui William și Kate și-a dat demisia. Ce salariu primea pentru munca ei

Menajera lui William și Kate și-a dat demisia. Ce salariu primea pentru munca ei

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS, SOCIAL
1407
Comentariile sunt închise pentru Menajera lui William și Kate și-a dat demisia. Ce salariu primea pentru munca ei
kate demisiaWINDSOR, UNITED KINGDOM - APRIL 16: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave the Easter Day service at St George's Chapel on April 16, 2017 in Windsor, England. (Photo by Peter Nicholls/WPA Pool/Getty Images)

Sadie Rice, una dintre menajerele de la reședința din Norfolk a ducilor de Cambridge, a decis să-și dea demisia, după ce a început să i se pară că ceea ce i se cere să facă este prea mult pentru ea.

Pentru un salariu anual de 35.000 de lire sterline pe an, Sadie trebuia să gătească, să meargă la cumpărături și să se ocupe de curățenia din reședința lui Kate și William. După doi ani în slujba ducilor, femeia de 35 de ani a considerat că nu este corect să petreacă mai mult timp în Londra, la Palatul Kensington, unde prințul și consoarta sa locuiesc mare parte a timpului, alături de Prințul Harry, notează Daily Mail.

Membrii familiei regale au ales să stea mai mult în capitala Marii Britanii după ce l-au înscris pe fiul lor, George, la o școală privată din sudul Londrei. “Sadie este o persoană care muncește din greu, dar jobul este prea mult chiar și pentru ea. Ei voiau să stea mai mult la Palatul Kensington, iar numărul lucrurilor pe care trebuia să le facă era în continuă creștere. Nu mai avea viață în afară de job. Sadie nu are de gând să se răzgândească. Este pierderea lor”, a declarat o sursă pentru presa din Regat.

Sadie Rice lucrase anterior pentru Prințul Norvegiei, iar vestea nu a picat tocmai bine pentru William și Kate, întrucât aceștia caută de ceva vreme să-și mărească staff-ul.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments