El are 19 ani, iar ea 71, dar s-au căsătorit când el avea 17. Șocant ce vârstă avea fosta lui iubită

El are 19 ani, iar ea 71, dar s-au căsătorit când el avea 17. Șocant ce vârstă avea fosta lui iubită

- in LIFESTYLE
1458
Comentariile sunt închise pentru El are 19 ani, iar ea 71, dar s-au căsătorit când el avea 17. Șocant ce vârstă avea fosta lui iubită
bunica si iubitul tanar

Gary, în vârstă de 19 ani, și Alemeda Hardwick, în vârstă de 71 de ani, din Maryville, Tennessee, nu căutau dragostea până când nu s-au văzut, pentru prima oară, la funeraliile fiului lui Almeda în iunie 2015. Dar ei s-au îndrăgostit nebunește și acum nu își mai pot lua ochii unul de la altul.

Atunci, Gary, care a fost mereu atras de femeile mai bătrâne, avea inima frântă după o relație cu o femeie în vârstă de 77 de ani. Almeda plângea moartea fiului ei, Robert, stins din viață la 45 de ani din cauza atac de cord.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit din nou în septembrie 2015, când Gary se afla lângă mătușa sa, Lisa Harell, care a fost căsătorită cu Robert. Acela a fost momentul în care cei doi s-au îndrăgostit nebunește.

”A fost o comexiune. Era atât de multă chimie între noi. M-am rugat să-mi găsesc sufletul pereche timp de doi ani și eram singură. Nu aveam pe nimeni, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe el”, a declarat Almeda.

bunica si iubitul tanar

Gary a spus că atunci când a privit-o în ochi, a știut că ea este aleasă, iar după două săptămâni, el a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Almeda avea atunci 70 de ani, iar Gary 17. Astfel, mama lui a fost nevoită să-și dea acordul.

Ziua nunții a fost programată cu șase zile înainte ca Gary să împlinească 18 ani, dar el a afirmat că perioada de așteptare până la nuntă a trecut foarte greu.

După ce au aflat de nuntă, prietenii și rudele celor doi i-au sprijinit și încurajat, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 54 de ani.

”Toată lumea a fost fericită pentru noi. După nuntă, am publicat pe Facebook o fotografie de la eveniment și, evident, toată lumea a fost șocată că m-am căsătorit. Nimeni nu știa că ne întâlnim până când am postat acea fotografie, dar au fost fericiți pentru noi. Nu s-a vorbit despre diferența de vârstă dintre noi. Familiile noastre și prietenii noștri ne susțin”, a declarat Gayry, potrivit Knoxnews.com.

Tânărul Gary nu s-a întâlnit niciodată cu cineva de vârsta lui, afirmă el cu mândrie.

Amenda, care a muncit într-un supermarket, a fost căstorită cu fostul ei soț timp de 43 de ani, până în 2013, când el a murit. Femeiea are trei copii și 8 nepoți. Doi dintre neopoții ei cu vârste de 17, respecitv 22 de ani, trăiesc cu ea și Gary. Sursa: libertatea.ro

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

Pentru a fi sigur ca primesti ultimile noastre articole trebuie sa faci urmatoarea setare din pagina noastra de facebook: APASA butonul „URMARESTI” si din meniu SELECTEAZA „VEZI MAI INTAI”, exact ca in foto:

follow

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments