MINUNE! Parintii care si-au pierdut fiul in Colectiv povestesc cum si-au refacut viata: ”La inceput nu mi s-a parut corect!” – Mama lui Andrei Buca a ramas insarcinata la 52 de ani!

MINUNE! Parintii care si-au pierdut fiul in Colectiv povestesc cum si-au refacut viata: ”La inceput nu mi s-a parut corect!” – Mama lui Andrei Buca a ramas insarcinata la 52 de ani!

- in SOCIAL
1348
Comentariile sunt închise pentru MINUNE! Parintii care si-au pierdut fiul in Colectiv povestesc cum si-au refacut viata: ”La inceput nu mi s-a parut corect!” – Mama lui Andrei Buca a ramas insarcinata la 52 de ani!

Şi-a pierdut băiatul în tragedia de la Colectiv, iar la numai un an, a născut o fetiţă. Mama lui Andrei Buca are 52 de ani şi un copilaş de un an. Ea şi soţul ei cred că trăiesc un miracol.

Fiul lor, Andrei Buca, un tânăr arhitect în vârstă de 29 de ani, şi-a pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv. Acum, cei doi soţi simt că pot zâmbi din nou. Au o fetiţă sănătoasă, Andreea Gabriela, pe care o consideră o minune.

„I-am pus Andreea după numele lui Andrei şi Gabriela pentru că noi am aflat că o să avem fetiţă în ziua de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, a mărturisit Dorin Bucă, la Kanal D.

„Sunt foarte emoţionată. Este o bucurie foarte mare. Sufletul e greu, dar sunt bucuroasă”, a declarat Marcela Bucă.

Soţii Bucă au mărturisit că golul lăsat de pierderea lui Andrei a fost atât de mare, încât au vrut să facă orice pentru a umple acel gol.

„Am încercat cu disperare să umplem acel gol. O parte…că nu se va umple niciodată acel gol lăsat de Andrei, dar o parte din el se va umple cu Andreea Gabriela şi cu bucuria pe care ne-o oferă ea. Îi cer iertare lui Dumnezeu că m-am învârtit…că nu mi s-a părut corect. Nu mi s-a părut corect…nu pentru că am făcut ceva în viaţă mai mult decât altcineva, dar copiii ăia erau nevinovaţi. Andrei era excepţional şi nu se merita. Bine, noi mai târziu am aflat că acolo, la Colectiv, nu a fost o mână curată”, a mai spus Dorin Bucă. sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments