Mircea Badea îi atacă pe românii care muncesc în străinătate!”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund…”

Mircea Badea îi atacă pe românii care muncesc în străinătate!”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund…”

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SOCIAL
3058
3

Acesta este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român. Mai mult, Badea a declarat joi, la Antena 3, că Diaspora trimite bani pe care rudele din țară îi folosesc pentru a cumpăra „biscuiți”. Totodată, acesta i-a acuzat pe românii din afară că „nu fac nimic pentru țară”.

”Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (…) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu (…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

”Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite”, a mai spus Badea, citat de paginadepolitica.ro.

Alessandra Stoicescu a încercat să îi explice lui Badea că banii trimiși de românii din afară produc TVA în România.

„Întrebarea mea este, cei care și-au luat țara înapoi dau și un ban la treaba asta, la facturile pe care noi le achităm public sau nu?”.

Mircea Badea s-a jurat că plătește „mulți bani” la statul român pe care , după aceea, Administrația Prezidențială îi cheltuie pe limuzină pentru președintele Klaus Iohannis.

Badea a reluat subiectul şi pe Facebook: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”

mircea-badea

Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments

3 Comments

  1. Badea asta trebuie sa fi fost cel mai prost din curtea scolii, daca nici la ora actuala, nu e in stare sa realizeze, ca pe carca Romanilor din diaspora intra anual in tara milioane de euro. Jumatate din batranii care ne-au ramas in tara isi platesc facturile (inclusiv cablul TV) din banii copiilor plecati la munca fiecare pe unde a vazut cu ochii si din banii de cablu isi ia idiotul asta salariu…In viata ta efemera si inutila, nene Badea, ce ai mai produs in afara de vome rasuflate?…Ia-ti prostule un job respectabil si fa-ti dracului si tu o cariera ca tot omul, nu mai sta pe la ”colturi” sa dai din clanta precum mahalagioaicele, ca te-ai facut si continui sa te faci de tot cacatul.

  2. Romanii care lucreaza in strainatate trimit bani la familiarii din tara pentru a Cumpara de mancare ca salariile si pensiile sunt de nimic, ca sa Plateasca doctor,anestezist, femeie curatenie, asistente, sa cumpere tot de la un pansament pana la pungi de sange ptr transfuzii, si altele,,, ca daca nu te intorci acasav asa cum teai dus la spital,,sau poate mai bolnav auzind ce cer doctorii,,, ptr a cultiva pamanturile si sa vanda produsele pe care statul le plateste la un prez de mizerie,,nu reusesc sa recupereze nici ce au cheltuit ptr cultivare…nu mai vorbesc de toate taxele ce platesc la stat,,,, toti acesti bani intrati in romania si cheltuiti nu numai pe biscuiti merg in buzunarele celor ce au adus poporul roman la disperatie ….RUSINEEEEEEEEEEE,,,

  3. Badea acuma sa taci ai căzut de prost pai noi plătim impozit de unde luam salar si Tara respectiva plateste la EU si va arată vouă idioților pe la nas cum sa luați fonduri de la EU dar atit de prosti sunteti ca nici bani aia nui luați moca atit de prosti sunteti si va dușmăniți intre voi . PS de ce va trebuie bani de la diaspora ca noi muncim si in Dubai si țările Arabe si nu ni se iau taxe sa mori tu de ciuda de limbric al sociatati.

Comments are closed.