MISIUNE IMPOSIBILA. Au vazut gesturi disperate din largul marii. In acel moment 80 de oameni aflati pe plaja au format un adevarat LANT UMAN. Ce a urmat este absolut INCREDIBIL. VIDEO

MISIUNE IMPOSIBILA. Au vazut gesturi disperate din largul marii. In acel moment 80 de oameni aflati pe plaja au format un adevarat LANT UMAN. Ce a urmat este absolut INCREDIBIL. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1852
Comentariile sunt închise pentru MISIUNE IMPOSIBILA. Au vazut gesturi disperate din largul marii. In acel moment 80 de oameni aflati pe plaja au format un adevarat LANT UMAN. Ce a urmat este absolut INCREDIBIL. VIDEO
lant uman

A fost o demonstratie de umanitate fara precedent cand zeci de turisti straini aflati pe o plaja din Panama City au hotarat sa formeze un lant uman, in scopul de a salva de la inec 9 inotatori pe care ii luase curentul si urmau sa se inece in larg.

Roberta Ursrey și sotul ei, mama, fii si nepotii ei se bucurau de o zi minuata de plaja. Dupa o vreme a intors capul pentru a-si cauta copiii dar acestia nu pareau sa se afle nicaieri. Ursrey a inceput sa-i strige in disperare si abia atunci a inteles ca ai ei copii ajunsesera in largul marii.

Oamenii de pe plaja au inceput sa strige la ea sa nu se duca singura dupa ei deoarece acolo apele erau deosebit de periculoase. Cum Ursrey nu era genul de mama care sa priveasca cum ingerasii ei se ineaca fara sa faca nimic, a ignorat toate avertismentele si s-a aruncat in valurile marii pentru a-si salva copii. A fost imediat urmata de catre mama ei si de catre sot , care la randul lor incercau sa dea o mana de ajutor.

lant uman

In cel mai scurt timp cele mai sumbre previziuni au devenit realitate, intrega familie fiind acum prinsa in larg de curentii puternici si fiind in pericol de a se ineca. “Sincer am crezut ca ne vom inca cu totii in acea zi”, a declarat Ursrey, “Of Doamne , deci asa voi muri”, a mai spus ea.

O femeie aflata in acel moment pe plaja, a observat nenorocirea ce era pe cale sa se intample si a dat dovada de prezenta de spirit. Impreuna cu sotul ei a convins aproximativ 80 de turisti aflati in acel timp pe plaja pentru a forma un lant uman care sa ajunga pana la familia aflata in pericol in larg. Toti erau determinati sa salveze acea familie.

lant uman

Astfel unul cate unul, incepand cu cei mici, membrii familei au fost scosi afara din apa. Roselind Beckton care se afla in acea zi pe plaja a surpins cateva instantanee cu momentul in care zeci de oameni s-au unit, formand un lant uman pentru a salva o intreaga familie de la o tragedie iminenta.

Roberta Ursrey a declarat pentru nwfdailynews.com: “Acesti oameni au fost ingerii lui Dumnezeu care s-au aflat la timpul potrivit si in locul potrivit. Eu si familia mea le datoram viata. Fara ei nu am mai fi fost azi aici”.

sursa: lifedaily.com

loading...

Facebook Comments