FAKE sau REALITATE? TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva… VIDEO

FAKE sau REALITATE? TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva… VIDEO

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCANT
2458
Comentariile sunt închise pentru FAKE sau REALITATE? TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva… VIDEO
paranormal

De cand e lumea si pamantul, omenirea s-a confruntat cu tot felul de fenomene care mai de care mai bizare.  Unele dintre ele au fost, in mod surprinzator, suprinse de camerele de luat vederi. Altele sunt doar fake-uri ieftine fiind rezultatul incercarii unor persoane de a starni interesul curiosilor.

Sunt langa noi, se petrec in jurul nostru iar multe dintre ele le-am trait fara a le da o prea mare importanta. Sunt atat de comune incat le consideram parte din viata noastra de zi cu zi, uitand ca stiinta a esuat atunci cand a trebuit sa le explice.

Sunt enigmatice, sunt inspaimantatoare si sunt atat de bine inchise in carcasa lor de mister incat, probabil, nu le vom descoperi niciodata tainele. Ele sunt fenomenele a caror explicatie nu a putut fi oferita pana in prezent, si asta in ciuda sutelor de experimente si studii efectuate de oamenii de stiinta din toate colturile lumii.

Mai jos va prezentam un film cu 12 dintre cele mai cunoscute astfel de intamplari bizare, care te lasa pe ganduri…

loading...

Facebook Comments