NENOROCIRE in Vaslui din cauza PLOILOR MASIVE! Pod rupt, case distruse, CRATER DE 3 METRI în carosabil, oameni EVACUAŢI

NENOROCIRE in Vaslui din cauza PLOILOR MASIVE! Pod rupt, case distruse, CRATER DE 3 METRI în carosabil, oameni EVACUAŢI

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1218
Comentariile sunt închise pentru NENOROCIRE in Vaslui din cauza PLOILOR MASIVE! Pod rupt, case distruse, CRATER DE 3 METRI în carosabil, oameni EVACUAŢI
inundatii Vaslui

 DN2 F de la Dragomiresti la Plopana, către judeţul Bacău, este impracticabil, după ce pe raza localităţii Vladia podul s-a rupt pe ambele sensuri de mers, formând astfel un crater de aproximativ trei metri pătraţi în partea carosabilă. 

Potrivit unei informări a Instituţiei Prefectului Vaslui, ploile abundente din ultimele ore au inundat mai multe curţi şi locuinţe, iar 34 de persoane au fost evacuate.

“La Doagele sunt inundate 10 case şi 38 de curţi, fiind evacuate 19 persoane, dintre care 15 sunt cazate la Căminul Cultural, iar patru la vecini. În Valea Mare, suburbie a oraşului Negreşti, au fost inundate patru curţi şi patru case, iar la Stejaru, în comuna Pungeşti, au fost afectate patru case şi două curţi. Au fost evacuate 14 persoane, pe parcursul nopţii, dar acum acestea s-au reîntors în case, deoarece viitura a trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Ca de fiecare dată când plouă în cantități ceva mai mari, satul Doagele din comuna Dragomirești se confruntă cu problema inundațiilor.

La fața locului intervin acum cei de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, cu trei autopompe pentru a scoate apa de pe drumul de acces spre Doagele și apoi din gospodăriile afectate de ape. In urmă cu puțin timp, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a anunțat faptul că DN 2F, Dragomirești – Plopana, la km 40 și 500 de m, pe raza localității Vladia, s-a surpat lăsând în urmă cu crater de aproximativ 3 metri pătraţi. Din acest motiv, circulația este blocată.

Judeţul Vaslui se află sub avertizare Cod portocaliu de inundaţii până duminică, la ora 18:00.

sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments