O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….

O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….

- in EXTERNE, SOCIAL
1274
Comentariile sunt închise pentru O femeie a străzii a intrat într-un restaurant și a cerut un pahar cu apă caldă. A fost refuzată de angajați. Apoi ceva uluitor s-a întâmplat. Un bărbat s-a apropiat de ea și….
femeia strazii

O femeie a străzii a intrat într-un McDonald’s și le-a cerut angajaților un pahar cu apă caldă. A fost refuzată și poftită afară.

Un bărbat care lua masa acolo a fost extrem de mișcat de cazul femeii, așa că s-a apropiat de ea și i-a spus să își aleagă ceva de mâncare și de băut pentru că face el cinste.

„Terminasem ieșirea în oraș și voiam să mănânc ceva. Eram la McDonald’s, iar în fața mea era o doamnă mai în vârstă, fără adăpost. Aceasta a cerut doar un pahar de apă caldă, atât. Angajatul McDonald’s i-a spus că nu se poate. Nu știu ce gânduri i-au trecut prin minte iîn acea clipî femeii, era vorba de o nevoie de bază umană și mi s-a părut dezgustător ca o companie care face miliarde de dolari nu poate să facă un gest uman față de o bătrană nevoiață” a povestit Jonathan întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

Gestul bărbatului nu s-a oprit aici! El a luat-o pe femeia acasă și a avut grijă de ea. „Am plâns foarte mult pentru că avea un bun simț ieșit din comun și un optimism la care nu te-ai fi așteptat” a mai spus acesta. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments