O măicuță de 79 de ani, bătută crunt de către un fost polițist în timp ce aceasta încerca să facă o faptă bună

O măicuță de 79 de ani, bătută crunt de către un fost polițist în timp ce aceasta încerca să facă o faptă bună

- in SOCIAL
561
Comentariile sunt închise pentru O măicuță de 79 de ani, bătută crunt de către un fost polițist în timp ce aceasta încerca să facă o faptă bună
maica-veronica

Bătrâna, fostă măicuță la mănăstirea Sucevița, a ajuns la Cluj pentru a-și elibera certificatul medico-legal de la IML.

Ea a venit de la Dej, acolo unde deține un apartament. Femeia a povestit că a fost lovită cu brutalitate de către vecinul ei, un fost polițist, fiindcă acesta ar avea o aversiune față de fețele bisericești, notează cei de la gazetadebistrita.ro.

Măicuța Veronica a vrut să facă o faptă bună și să măture covorul de frunze uscate din fața blocului în care locuiește, dar asta nu a fost deloc pe placul vecinului ei. Acesta i-a reproșat că îi murdărește geamurile și a început să o lovească pe bătrână.

I-a luat mătura și a început să o lovească în cap, spate și zona pieptului. Ea a spus că în urma bătăii primite, a stat aproape o săptămână în spital. „Când dădea în mine, l-am văzut pe însuși diavolul, însă fără coarne fiindcă le băgase în buzunar”, a mai relatat ea.

Femeia urmează să depună o plângere penală împotriva agresorului.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments