Portret de OM: are 80 de ani şi face gărzi GRATIS pe ambulanţă. „Nu banii şi vilele contează, ci vieţile salvate”!

Portret de OM: are 80 de ani şi face gărzi GRATIS pe ambulanţă. „Nu banii şi vilele contează, ci vieţile salvate”!

- in SOCIAL
1715
Comentariile sunt închise pentru Portret de OM: are 80 de ani şi face gărzi GRATIS pe ambulanţă. „Nu banii şi vilele contează, ci vieţile salvate”!

Trăim vremuri în care mulţi indivizi n-ar mișca un pai fără a primi bani. Există însă și oameni care le sunt mereu de ajutor semenilor şi care nu așteaptă nimic în schimb.

Un astfel de OM este o doctoriţă octogenară care se încăpăţânează să fie activă şi la această venerabilă vârstă. Lucrează la Serviciul de Ambulanţă şi, în urmă cu trei ani, când legea nu i-a mai permis cumularea pensiei cu salariul, a ales să muncească gratis pentru că nu a suportat să stea departe de gărzile de la Salvare.

Doamna doctor face parte din prima generaţie de medici de urgenţă din lume şi are o experienţă de peste 50 de ani pe ambulanţă.

Colegii o descriu foarte frumos şi se declară onoraţi să o cunoască. Venerabila doamnă doctor dă dovadă de devotament şi dăruire punându-şi întreaga energie şi experienţă în slujba salvării vieţii fiecărui pacient:

„Imaginaţi-vă o doamnă înaltă, care merge foarte iute şi care e atât de orgolioasă, încât atunci cand a avut o problemă la genunchi şi a trebuit să meargă cu bastonul, în loc să urce pe scara din faţă, mergea prin spate să nu o vadă lumea”, poveşteste directorul medical SABIF, medicul Cristian Grasu. Sursa: danandronic.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments