O femeie din Australia a scăpat cu viaţă din trei atentate. Cum a trişat moartea la Barcelona

O femeie din Australia a scăpat cu viaţă din trei atentate. Cum a trişat moartea la Barcelona

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
1194
Comentariile sunt închise pentru O femeie din Australia a scăpat cu viaţă din trei atentate. Cum a trişat moartea la Barcelona
femeie din australia

Julia Monaco, 26, din Melbourne Australia, se afla la cumpărături într-un mall atunci când o furgonetă de culoare albă a dezlănţuit teroarea, joi după-amiază, pe bulevardul Las Ramblas, cea mai populară arteră comercială a Barcelonei, scrie publicaţia britanică.

A fost norocoasă pentru a treia oară la „tombola“ destinului, remarcă Daily Mail, precizând că a supravieţuit în urma a trei atentate în decursul celor trei luni de când călătoreşte prin Europa.

În iunie, ea s-a aflat în metrou la Londra atunci când terorişti islamişti au intrat cu o maşină în pietoni pe London Bridge. Câteva zile mai târziu, se afla în apropierea Catedralei Notre Dame când un poliţist a fost înjunghiat în aceeaşi zonă.

femeie din australia2

În momentul atentatului de pe Las Ramblas, uşile centrului comercial au fost blocate. Tânăra a povestit cum trecătorii s-au năpustit în geamuri, lovind înspăimântaţi cu pumnii şi picioarele, pentru a fi lăsaţi înăuntru.

„Într-o fracţiune de secundă, totul s-a schimbat şi toată lumea a intrat în panică, alergau ca să-şi salveze viaţa, plângând şi ţipând“, şi-a amintit ea.

Cu toate acestea, tânăra spune că vrea să-şi continue călătoria prin Europa.

„Nu simt că vreau să plec acasă. Simt că vreau să rămân aici şi nu îi voi lăsa pe ei, oricine ar fi, să câştige“, a declarat Julia, citată de Daily Mail.

Ultimul bilanţ al atentatului de la Barcelona indică 14 morţi şi 130 de răniţi, dintre care trei români. Conform MAE, românii răniţi la Barcelona se află în stare stabilă.

sursa: Daily Mail

loading...

Facebook Comments