Povestea unei tinere de 17 ani, care luptă cu cancerul de pe patul de spital: „Numai cu ajutorul vostru pot sta aici”. Fiecare zi de spitalizare costă 900 de euro. Cum o puteți ajuta

Povestea unei tinere de 17 ani, care luptă cu cancerul de pe patul de spital: „Numai cu ajutorul vostru pot sta aici”. Fiecare zi de spitalizare costă 900 de euro. Cum o puteți ajuta

- in SOCIAL
1406
Comentariile sunt închise pentru Povestea unei tinere de 17 ani, care luptă cu cancerul de pe patul de spital: „Numai cu ajutorul vostru pot sta aici”. Fiecare zi de spitalizare costă 900 de euro. Cum o puteți ajuta
Rodiana Fumufoto: Facebook

Lecţie de curaj şi încredere oferită de o tânără de 17 ani din Iaşi, care luptă cu o boală cumplită. De pe patul de spital, fata ţine acum un jurnal virtual emoţionant şi povesteşte, ca o învingătoare, pas cu pas, prin ceea ce trece.

Eleva în clasa a zecea, Rodiana are cancer şi a început deja chimioterapia. Îi sunt alături zeci de mii de prieteni din mediul online, care o susţin şi o încurajează. Cu primii bani din donaţii, adolescenta a fost primită într-o clinică privată din Viena. Iar pentru a-şi continua tratamentul mai are însă nevoie de ajutor.

Rodiana Fumu: „Chimioterapia am terminat-o pe ziua de azi. Mâine mai am chimioterapie şi urmează patru zile cu doze şoc. Numai cu ajutorul vostru eu pot să stau aici.”

Rodiana a fost implicată în zeci de evenimente şi activităţi de voluntariat, iar acum reuşeşte să îşi păstreze optimismul în lupta cu şedinţele chinuitoare de chimioterapie. Ideea de a ţine un jurnal virtual a emoţionat zeci de mii de oameni în mediul online.

Titular: Fumu Carmen Maria
RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont RON
RO16BTRLEURCRT0359194901- cont EURO
SWIFT: BTRLRO22

SMS cu textul „RODIANA” la numărul 8828 – 2 EURO (Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom)

Cine vrea să urmărească intreaga poveste a Rodianei poate intra pe https://www.facebook.com/fumu.andreearodiana 

Costurile tratamentului pe care îl urmează într-o clinică din Viena depăşesc 70.000 de euro, iar donaţiile nu au întârziat să apară.

Rodiana Fumu: „Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru donaţii, evenimente, licitaţii, pentru tot ajutorul. Am văzut atâtea mesaje din partea voastră şi atât de mult m-am bucurat.”

Fiecare zi de spitalizare în Viena costă aproape 900 de euro, iar orice ajutor este binevenit. După şedinţele de chimioterapie, Rodiana ar putea avea nevoie de două intervenţii chirurgicale, la fel de costisitoare.  Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments