TRAGEDIE! Vali Vijelie este in DOLIU. Indragitul cantaret de manele nu se mai poate opri din plans: “Avea doar 16 ani!”

TRAGEDIE! Vali Vijelie este in DOLIU. Indragitul cantaret de manele nu se mai poate opri din plans: “Avea doar 16 ani!”

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1734
Comentariile sunt închise pentru TRAGEDIE! Vali Vijelie este in DOLIU. Indragitul cantaret de manele nu se mai poate opri din plans: “Avea doar 16 ani!”
vali vijelie

Bercea din Băilești mai era cunoscut și ca fiind finul manelistului Mihăiță Piticu, la rândul lui, fin al lui Adi Minune, precizează Libertatea. La înmormântarea fratelui lui Vali Vijelie, Sorinel Copilul de Aur a fost invitat să susțină un concert de aproximativ o oră chiar la căpătâiul lui Bercea.

Dramele din familia manelistului Vali Vijelie par să nu se mai sfârșească. El a mai dezvăluit momentele tragice prin care a trecut și în cadrul emisiunii „Star Chef”, de la Antena Stars. El a vorbit despre moartea tatălui său și despre faptul că a fost nevoit să respecte un angajament de a cânta chiar în ziua în care își înmormântase tatăl. Un alt moment de cotitură din viața sa a fost și când mama s-a îmbolnăvit.

„Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam  un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi.

Iar a două dată care m-a marcat a fost ziua de 7 iulie. Chiar de ziua mea i s-a făcut rău mamei mele şi a trebuit să merg cu ea la spital şi nu am mai avut cum să îmi serbez ziua. De atunci, nu îmi mai serbez ziua de naştere. Nu mai îmi fac ziua niciodată. De multe ori îmi fac copiii şi prietenii suprize, dar eu nu mă mai pregătesc de ziua mea”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii, potrivit sursei citate.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments