FAZA VIRALA! Deși ocazii au avut, mingea nu a vrut să intre în poartă (VIDEO)

FAZA VIRALA! Deși ocazii au avut, mingea nu a vrut să intre în poartă (VIDEO)

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, DE ACTUALITATE, GENERALE, INEDIT, SPORT
3390
Comentariile sunt închise pentru FAZA VIRALA! Deși ocazii au avut, mingea nu a vrut să intre în poartă (VIDEO)

În a cincea ligă franceză faza devenita virala a anului 2016 ne prezintă în timp de câteva secunde o mulțime de ratări. În meciul dintre Vannes OC şi TA Rennes, Jean-François Bedenik, portarul gazdelor, a avut câteva intervenţii incredibile, dar și mult noroc.

Partida nu părea a fi deosebită, dar, prin ratările în lanț la o lovitură de pedeapsă, a ajuns virală într-un timp record. Mulți l-au lăudat pe Jean-François Bedenik, considerându-l un portar cu nişte reflexe excelente.

La  penalty, mingea a lovit mai întâi bara, apoi pe goalkeeper în cap, pentru a sări înapoi la cel care a bătut penalty-ul. Acesta a ratat din nou, ţintindu-l pe portar, care imediat a mai avut o intervenţie salvatoare, în faţa altui adversar.

În cele din urmă s-a terminat 3-0 pentru Vannes OC.

Nu scorul a fost important ci faza loviturii de la 11 metri. Sursa: digisport.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments