Lumea FOTBALULUI, lovită de o nouă TRAGEDIE! Din păcate, un MARE ATACANT a MURIT

Lumea FOTBALULUI, lovită de o nouă TRAGEDIE! Din păcate, un MARE ATACANT a MURIT

- in SPORT
2000
Comentariile sunt închise pentru Lumea FOTBALULUI, lovită de o nouă TRAGEDIE! Din păcate, un MARE ATACANT a MURIT
doliu

Unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut vreodată Germania, a murit, la vârsta de 90 de ani, anunță clubul FC Koln.

Din echipa de aur care a câștigat Campionatul Mondial din 1954, a mai rămas în viață doar Horst Eckel, care are 85 de ani. În celebra finală din 1954, denumită “miracolul de la Berlin”, Germania a învins Ungaria, spre surpriza generală, scor 3-2. Titular în echipă, Schäfer şi coechipierii săi, conduşi de Ungaria cu 2-0 după doar 8 minute de joc prin golurile lui Zoltan Czibor şi Ferenc Puskas, au reuşit să-şi adjudece victoria, scrie News.ro.

Hans Schafer a marcat 15 goluri în 39 de meciuri pentru Germania în perioada 1952 -1962. El a pasat decisiv pentru Helmust Rahn la meciul câştigat, scor 3-2, cu Ungaria.

Schäfer a jucat întreaga carieră la FC Koln, între 1948 şi 1965, reuşind câştigarea a două titluri de campion al Germaniei (1962 şi 1964). Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments