FENOMEN RAR. Vin zile foarte grele. ANUNŢUL METEOROLOGILOR – VIDEO

FENOMEN RAR. Vin zile foarte grele. ANUNŢUL METEOROLOGILOR – VIDEO

- in STIINTA
1506
Comentariile sunt închise pentru FENOMEN RAR. Vin zile foarte grele. ANUNŢUL METEOROLOGILOR – VIDEO
furtuna magnetica

Vin două zile foarte grele. Motivul? Experţii anunţă un fenomen rar în toată lumea. Mai exact, pământul va fi lovit de un vânt solar care va produce o furtună magnetică. Aceasta va începe vineri şi va dura două zile, potrivit Centrului de meteorologie din SUA.

Mai exact, specialiştii în meteorologie avertizează că pe 11, 12 şi 25 octombrie magnetosfera planetei va fi perturbată.  “În următoarele zile, pe Pământ va ajunge un nou vânt solar, care, timp de două zile, va provoca o furtună magnetică. De asemenea, în zilele de 11, 12 şi 15 octombrie, magnetosfera Pământului va fi perturbată”, se arată în comunicatul Centrului de Meteorologie, potrivit RTV.

Potrivit avertismentului centrului de meteorologie, furtuna magnetică poate duce la probleme în funcționarea dispozitivelor electronice, în special a mijloacelor de comunicații. De asemenea, poate crește riscul accidentelor tehnogene. Mare atenţie în cazul persoanelor care au meteosensibilitate, deoarece acestea vor fi afectate de un disconfort pe timpul furtunii magnetice, scrie evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments