Imaginea care a emotionat internetul. Ultimele momente petrecute de o mama alaturi de fiul ei de 6 ani

Imaginea care a emotionat internetul. Ultimele momente petrecute de o mama alaturi de fiul ei de 6 ani

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, SANATATE, SOCIAL
1365
Comentariile sunt închise pentru Imaginea care a emotionat internetul. Ultimele momente petrecute de o mama alaturi de fiul ei de 6 ani

O femeie din Anglia a facut publica o poza sfasietoare cu fiul sau in varsta de 6 ani, aflat in spital, care a decedat din cauza meningitei la doar doua zile dupa aparitia primelor simptome.

Sharon Carver, in varsta de 37 de ani, a postat fotografia  emotionanta cu fiul ei, Marc Poole, la doar cateva ore de la moartea lui. Copilul a decedat la doar doua zile dupa ce au aparut primele simptome, conform Daily Mail

Pe imagine se observa cum Sharon il strange in brate pe Marc, in incercarea de-a atentiona si alti parinti in privinta acestei boli mortale.

Femeia i-a atentionat pe alti parinti ca ar trebui sa ia in considerare ca atunci cand apar stari de voma, iritatii, letargie si o temperatura corporala de peste 40 de grade, copilul ar putea suferi de meningita.

Sharon, din South Yorkshire, a declarat: “Nu vreau ca oricare alt parinte sa treaca prin ceea ce am trecut eu si Marc. Nu pot sa descriu ce-am simtit cand mi-am pierdut copilul. Nu te astepti ca asa ceva sa ti se intample tie. Nu vreau ca altcineva sa isi piarda copilul intr-un mod similar”

Sharon a relatat prin ce a trecut Marc: “A inceput sa vomite, iar vederea a inceput sa ii fie afectata. A devenit letargic si avea febra, totusi, mainile si picioarele ii erau reci ca gheata. “

In urma unei anchete in februarie 2016, Marc a murit din cauza unei infectii care a declasant un soc septic, iar organele sale au cedat.

sursa: protv.ro

loading...

Facebook Comments