Ce trebuie să faci inainte de a merge la o nuntă

Ce trebuie să faci inainte de a merge la o nuntă

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, UTILE
1284
Comentariile sunt închise pentru Ce trebuie să faci inainte de a merge la o nuntă
nunta

Este sezonul al nunţilor si este momentul ideal să ştii care sunt cele mai importante lucruri pe care le ai de făcut atunci când eşti invitat la un astfel de eveniment special, pentru a nu provoca probleme nedorite şi a te bucura din plin de o zi cu adevărat specială.

          Deşi la noi regulile nescrise ale unei nunţi sunt dintre cele mai variate, în funcţie de zona unde aceasta se desfăşoară, sunt totuşi câteva reguli de bază care se aplică pretutindeni.

1. Răspunde la invitaţie. Confirmarea participării tale la nuntă este primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când primeşti plicul cu locul şi data ceremoniei. Este bine să suni imediat la numărul de telefon de pe invitaţie, chiar dacă ajungi sau nu la nuntă, pentru că mirii trebuie să facă din timp rezervările, iar pentru asta au nevoie de numărul exact al nuntaşilor.

2. Menţionează dacă vii însoţită. Cel mai bine ar fi să întrebi de la bun început dacă poţi veni şi cu copilul, pentru că unii miri condiţionează acest aspect, iar dacă eşti însoţită de altă persoană, aceştia au nevoie de numărul total de invitaţi pentru a finaliza rezervările.

3. Nu uita de cadou. Sinceritatea este singura cale posibilă în această situaţie, deci trebuie să întrebi din prima clipă cât este masa, aceasta fiind suma minimă cu care trebuie să vii la nuntă, la care poţi adăuga cât doreşti, în funcţie de bugetul disponibil. Cadourile de nuntă se fac, de obicei, doar de către familie şi cei mai apropiaţi prieteni şi nu se dau, în niciun caz, în timpul nunţii.

4. Întreabă dacă există ţinută obligatorie. Dacă aceasta nu apare pe listă, poţi purta orice ţinută festivă doreşti, dacă, în schimb, aceasta este menţionată, o rochie de cocktail este ideală în această situaţie.

5. Nu purta alb! Invitaţii la nuntă nu trebuie să poarte niciodată alb, pentru că mireasa este singura aflată în centrul atenţiei în cea mai specială zi din viaţa ei.

6. Nu întârzia! La majoritatea evenimentelor festive, întârzierea maximă acceptată este de zece minute, pentru că totul se desfăşoară conform unui plan prestabilit şi nu este bine ca acesta să fie dat peste cap.

7. Întreabă dacă poţi împărtăşi fotografiile. Înainte să începi să postezi tot felul de fotografii de la nuntă pe reţelele de socializare, este indicat să discuţi mai întâi cu mirii, pentru a primi acordul acestora, deoarece unele persoane îşi pot dori intimitate în acest sens…

Cu ajutorul câtorva idei tocmai bune de pus în practică, vei reuşi să fii invitatul perfect, care să ajute la desfăşurarea armonioasă a unui eveniment atât de important precum nunta şi vei reuşi să te bucuri de plin de aceste momente minunate!

sursa: mireasa-perfecta.ro

loading...

Facebook Comments