Cum sa-ti deblochezi telefonul fără să folosești codul PIN sau desenul de deblocare Pattern Lock

Cum sa-ti deblochezi telefonul fără să folosești codul PIN sau desenul de deblocare Pattern Lock

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL, UTILE
1523
Comentariile sunt închise pentru Cum sa-ti deblochezi telefonul fără să folosești codul PIN sau desenul de deblocare Pattern Lock
codul PIN

Ți-ai uitat măsurile de securitate integrate pe propriul telefon sau tabletă codul PIN si Pattern Lock? Din fericire, există o modalitate prin care poți să folosești din nou aparatul. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași.

Pentru început, trebuie să introduci de cel puțin cinci ori un desen de deblocare format din minimum patru semne. După cele cinci tentative eșuate, pe ecran va apărea un mesaj prin care ești averizat că trebuie să aștepți 30 de secunde pentru a încerca din nou. Apasă „OK” pe respectivul mesaj, iar în colțul din dreapta jos vor apărea două opțiuni suplimentare: „Forgot Pattern” și „Backup PIN”. Poți utiliza aceste două opțiuni pentru a putea avea acces din nou la Android-ul tău.

După ce vei defini desenul de deblocare, trebuie să introduci un cod PIN ca măsură suplimentară de securitate. În momentul în care îl vei introduce pe ecran, vei fi direcționat automat la pagina Screen Unlock Settings din meniul de configurare al telefonului pentru a defini un alt Pattern Lock.

În cazul în care ai introdus de cinci ori greșit codul PIN sau desenul de deblocare, apasă opțiunea „Forgot Pattern/ Password” din partea de jos a ecranului. Din acest punct, va apărea pe ecran opțiunea de autentificare în care trebuie să introduci adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru configurarea dispozitivului respectiv și parola aferentă accesării acesteia.

După ce ai introdus datele corecte, pe ecran va fi afișată o nouă pagină de configurare pentru o nouă metodă de securizare a dispozitivului Android.

sursa: unica.ro

loading...

Facebook Comments