Super tare! Cum să ascuți cuțitul cu cana de cafea

Super tare! Cum să ascuți cuțitul cu cana de cafea

- in INEDIT, UTILE
3031
Comentariile sunt închise pentru Super tare! Cum să ascuți cuțitul cu cana de cafea
cana de cafea

Folosește cana de cafea să ascuți cuțitul. Este cea mai simplă metodă, chiar și pentru începători. Tot ce îți trebuie este doar o banală cană de cafea din ceramică.

Dacă nu ai în casă o piatră specială pentru ascuțit cuțitele, poți folosi cana de cafea. Trebuie doar să fie din ceramică pentru a obține cele mai bune rezultate.

Un cuțit bine ascuțit, cu care să tai carnea în fâșii subțiri sau legumele cu coaja tare, este cel care taie hârtia ușor. Iar pentru a obține acest rezultat, trebuie doar să îl ascuți cu o cană din ceramică.

Cum să folosești cana de cafea drept ”polizor”

Întoarce cana cu gura în jos și pune-o pe un tocător de lemn, să aibă mai multă stabilitate.

Ceramica este un material suficient de dur pentru a ascuța lama cuțitului.

Ascute cuțitul prin frecare de marginea de ceramică, menținând lama la un unghi de 20 de grade.

cana cafea

Repetă gestul de cel puțin 10 sau 15 ori, întorcând cuțitul și pe o parte și pe alta.

Apoi încearcă lama! Dacă taie ușor hârtia de ziar, va tăia foarte ușor și carnea și legumele pe care vrei să le gătești.

Nu folosi o ceașcă de porțelan sau din sticlă în loc de cana de cafea din ceramică, pentru că nu vei obține același rezultat și riști să le spargi. sursa: libertatea.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments