Ai masina DIESEL? Gandeste-te sa o VINZI cat mai repede! Mai multe oraşe din Germania vor interzicerea circulaţiei maşinilor diesel

Ai masina DIESEL? Gandeste-te sa o VINZI cat mai repede! Mai multe oraşe din Germania vor interzicerea circulaţiei maşinilor diesel

- in AUTO, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, NEWS, SOCIAL, UTILE
1306
Comentariile sunt închise pentru Ai masina DIESEL? Gandeste-te sa o VINZI cat mai repede! Mai multe oraşe din Germania vor interzicerea circulaţiei maşinilor diesel
masini dieselTrafic

Mai multe oraşe din Germania analizează posibilitatea interzicerii în totalitate a circulaţiei vehiculelor pe motorină, pentru reducerea poluării, însă Guvernul Angela Merkel se opune iniţiativelor în acest sens, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Numai aproximativ 10% din autoturismele diesel utilizate pe drumurile germane la începutul anului 2016 sunt conforme cu standardul “Euro 6”, care este cea mai recentă regulă anti-poluare a UE.

Pe lângă emisiile de gaze de eșapament, încălzitoarele cu combustibil lichid, coșurile de fum și abraziunea anvelopelor contribuie, de asemenea, la problema particulelor, care este exacerbată de anumite condiții meteorologice.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat anul trecut că poluarea aerului în aer liber atât în ​​orașe, cât și în zonele rurale a cauzat 3 milioane de decese premature la nivel mondial pe an în 2012, datorită expunerii la particule mici care provoacă boli cardiovasculare, respiratorii și cancere.

Şoferii vehiculelor cu motoare diesel riscă să fie vizaţi de interdicţii în oraşele Stuttgart, Düsseldorf, Hamburg şi München.

Click pe imaginea de mai jos pentru detalii.

loading...

Facebook Comments