Cum a fost filmat un șofer într-o mașină Tesla după ce şi-a lăsat maşina pe funcţia de autopilot. A rămas 18 luni fără permis

Cum a fost filmat un șofer într-o mașină Tesla după ce şi-a lăsat maşina pe funcţia de autopilot. A rămas 18 luni fără permis

- in AUTO
1151
Comentariile sunt închise pentru Cum a fost filmat un șofer într-o mașină Tesla după ce şi-a lăsat maşina pe funcţia de autopilot. A rămas 18 luni fără permis
tesla fara sofer

Potrivit The Guardian un bărbat din Marea Britanie şi-a lăsat maşina să se conducă singură, în timp ce se afla pe scaunul de lângă șofer.

După ce maşina de 70.000 de lire sterline a fost pusă în mişcare, Bhavesh Patel, şoferul autovehiculului, a ales să activeze funcţia de autopilot a bolidului Tesla S60 înainte de a se muta pe scaunul din stânga.

El a lăsat astfel comenzile volanului şi pedalelor complet fără control din partea sa. Maşina se deplasa cu peste 60 de kilometri pe oră, pe autostrada M1, lângă Hemel Hempstead, la vest de Londra, iar şoferul a fost filmat stând relaxat, cu mâinile sub cap, de către un martor.

Maşina se deplasa cu peste 60 de kilometri pe oră, pe autostrada M1, lângă Hemel Hempstead, la vest de Londra, fără ca nimeni să fie la volan. Șoferul s-a mutat pe scaunul alăturat unde se odihnea.

A fost filmat stând relaxat, cu mâinile sub cap. Incidentul s-a petrecut anul trecut în luna mai, iar Patel şi-a recunoscut vinovăţia, spunând însă că a fost ”doar ghinionist” că a fost prins. testând funcţia “uimitoare” a maşinii.

„Ceea ce a facut şoferul a fost extrem de iresponsabil si s-ar fi putut termina cu uşurinţă cu o tragedie pe autostradă în acea zi“, a susţinut procurorul care a propus sancţionarea bărbatului imprudent.

În urma incidentului, instanţa l-a găsit vinovat pe bărbat şi i-a interzis să mai conducă pe drumurile publice pentru o perioadă de 18 luni. A fost condamnat să plătească o amendă de 1.800 de lire sterline, să se prezinte la şedinţe de consiliere şi să presteze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

 Iata si momentul tragi-comic:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

 

loading...

Facebook Comments