VIDEO. Test Euro NCAP: Cat de sigura este noua generatie Dacia Duster ?

VIDEO. Test Euro NCAP: Cat de sigura este noua generatie Dacia Duster ?

- in AUTO
1109
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Test Euro NCAP: Cat de sigura este noua generatie Dacia Duster ?
test ncap dacia duster

La sediul Euro NCAP din Belgia au fost aduse 13 modele de autoturisme diferite pentru a fi supuse unor teste de siguranta. Printre ele s-a aflat si noua generatie de Dacia Duster.

In urma testelor la care a fost supus modelul de la Mioveni, rezultatele au fost, in procente, dupa cum urmeaza: 71% scor obtinut la categoria Protectia Adultilor si doar 66% scor pentru categoria Protectia Copiilor. Cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster a mai punctat un scor de 56% pentru felul cum reuseste sa protejeze pietonii si 37% procent la capitolul Siguranta Asistata.

Tragand o line la toate testele noua Dacia Duster a scos un scor general de trei stele din maximum de cinci, conform standardelor organizatiei EuroNCAP.

Rezultate similare au mai scos in urma unor teste organizate tot in 2017, modele precum Ford Mustang, Opel  Karl sau Citroen e-Mehari.

Generatia a doua de Dacia Duster la un pret de pornire de 12350  de euro vine echipata standard cu un numar de sase airbag-uri: frontale, laterale si de tip cortina. In acelasi pret mai gasim si sitemele ABS, EBD, AFU, ESP, ASR, HSA ori de monitorizare a presiunii in pneuri, conform auto.ro

Va invitam in cele ce urmeaza sa urmariti imagini spectaculoase din timpul testelor:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments