Cum se fura motorina din TIR-uri. VIDEO

Cum se fura motorina din TIR-uri. VIDEO

- in AUTO, DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
1998
Comentariile sunt închise pentru Cum se fura motorina din TIR-uri. VIDEO
tir

Camerele de luat vederi au surprins momentul in care hotii de motorina actionau in toiul noptii la rezervorul unui TIR in timp ce soferul dormea.

Pe inregistrarea video se poate observa cum o masina de culoare neagra, cel mai probabil un audi mai vechi, fara numere de inmatriculare, trage langa un TIR intr-o parcare.

Noapte fiind se presupune ca soferul era oprit pentru a-si efectua orele de odihna. Un individ coboara din masina, miscandu-se foarte incet pentru a nu produce zgomot, care sa trezeasca si sa atraga atentia soferului de TIR.

Desface cu grija capacul rezervorului intr-un timp record si din portbagaj trage un furtun, care era conectat la o pompa. Introduce furtunul in rezervorul tirului dupa care se urca inapoi in masina asteptand ca motorina sa fie sustrasa. In acest timp soferul TIR-ului se trezeste si hotii de motorina o iau la fuga cu furtunul agatat dupa ei.

Iata si imaginile socante:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments