Și-a cumpărat geanta la care visa și a vrut să o folosească. A dat peste un buzunar ascuns și, când s-a uitat în interior, a înlemnit. Ce a descoperit femeia!

Și-a cumpărat geanta la care visa și a vrut să o folosească. A dat peste un buzunar ascuns și, când s-a uitat în interior, a înlemnit. Ce a descoperit femeia!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SOCANT, SOCIAL
1827
Comentariile sunt închise pentru Și-a cumpărat geanta la care visa și a vrut să o folosească. A dat peste un buzunar ascuns și, când s-a uitat în interior, a înlemnit. Ce a descoperit femeia!
geanta

O femeie din Arizona care și-a cumpărat recent o geanta nouă de la Walmart susține că a găsit în interior un bilet în care un prizonier chinez striga dupa ajutor, scrie Daily Mail.

Femeia a spus că a cumpărat geanta de la un supermarket din Sierra Vista, Arizona, și a găsit biletul, scris de mână, complet în chineză a doua zi, arata KPTV.

Ea a fost nevoita sa traduca biletul de 3 ori pentru a fi sigura ca este corect.

bilet in chineza

Autorul biletului scrie ca el sau ea este prizonier intr-o inchisoare din China si este fortat sa munceasca 14 ore pe zi cu foarte putina mancare si fara ingrijiri medicale.

Presupusul prizonier, pledeaza pentru ajutor de la oricine va citi biletul sau, dar femeia care la gasit spune ca nu are mijloacele necesare pentru al ajuta si astfel spera ca poate altcineva il poate ajuta pe sarmanul prizonier daca distribuie povestea lui.

Scrisori asemanatoare au fost descoperite in magazine mari din intreaga lume, si au cerut o munca imensa pentru a putea gasi sursa lor.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments