NEWS ALERT. S-a intamplat in urma cu putin timp pe plaja Princess din Mamaia! Un barbat de 59 de ani a intrat in apa si a avut un soc… Ce a urmat e o adevarata TRAGEDIE!

NEWS ALERT. S-a intamplat in urma cu putin timp pe plaja Princess din Mamaia! Un barbat de 59 de ani a intrat in apa si a avut un soc… Ce a urmat e o adevarata TRAGEDIE!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1689
Comentariile sunt închise pentru NEWS ALERT. S-a intamplat in urma cu putin timp pe plaja Princess din Mamaia! Un barbat de 59 de ani a intrat in apa si a avut un soc… Ce a urmat e o adevarata TRAGEDIE!
tragedie-pe-litoral-un-barbat-s-a-inecat-pe-o-plaja-din-mamaiafoto captura Youtube

Potrivit ziuaconstanta.ro   in acesta dimineata, in zona plajii Princess din statiunea Mamaia, un barbat in varsta de 59 de ani din judetul Teleorman, venit la mare, a intrat in apa pentru a se racori.

Apropiati ai barbatului sustin ca acesta ar fi avut probleme cu inima si ca nu si-ar mai fi luat medicamentele. In momentul in care a luat contact cu apa marii, omul a suferit un soc a cazut si s-a inecat.

In cel mai scurt timp la fata locului au aparut salvatorii de la Ambulanta Constanta, care au incercat minute in sir sa salveze viata omului. In final a fost declarat decedat.

Conform declaratiilor personalului de la Ambulanta Constanta, victima fusese scoasa din apa marii in stop cardio-respirator. Aveti mai jos imaginile de la locul tragediei. In video se poate observa cum salvatorii incearca sa salveze viata omului caruia marea i-a devenit calau.

Tragem astfel un semnal de alarma si mentionam ca cei care stiu ca au de urmat un tratament sa-l urmeze cu sfintenie, sa nu se expuna razelor solare mai mult decat trebuie si doar in orele in care radiatia solara este considerabil scazuta. Nu uitati sa va hidratati in permanenta si evitati pe cat posibil bauturile alcoolice, in special daca urmati orice fel de tratament.

 

loading...

Facebook Comments