FOTO de senzaţie. Noua Dacia SPORT, 100% românească! Nu e sofer care sa nu ISI DORESCA ASA CEVA!

FOTO de senzaţie. Noua Dacia SPORT, 100% românească! Nu e sofer care sa nu ISI DORESCA ASA CEVA!

- in AUTO, INEDIT
3087
Comentariile sunt închise pentru FOTO de senzaţie. Noua Dacia SPORT, 100% românească! Nu e sofer care sa nu ISI DORESCA ASA CEVA!
concept dacia2

Alexandru Maris este student în anul IV la Universitatea Transilvania din Braşov, mai exact la Facultatea Design de Produs şi Mediu, secţia Design Industrial. Acesta este titlul oficial. Cu alte cuvinte, Alexandru a fost dintotdeauna pasionat de maşini, lucru care l-a motivat în ultimii ani în încercarea de a se afirma în lumea designului auto.

A început ca orice tânăr, cu paşi mici, prin desene pe hârtie, apoi trecând la Photoshop pentru a deveni ulterior specializat în programe de modelare asistate de calculator, precum 3Ds Max. Munca lui Alex a dat roade în 2009, când tânărul student a definitivat proiectul Dacia Logan Coupe, un „mic succes” care l-a impulsionat şi mai tare.

„Am hotărât că trebuie să îmi adun toate cunoştinţele în materie de design auto şi modelare virtuală într-un concept mult mai bine gândit şi pus la punct. Astfel au apărut primele idei pentru o readucere la viaţă a celebrei Dacia 1300, un proiect care avea să se întindă pe o perioadă de 3 ani”.

Aşadar, doamnelor şi domnilor, s-a născut conceptul, despre care îl vom lăsa pe Alexandru să ne povestească mai multe.

„Dacia 1300 Concept are la bază clasica Dacia 1300 produsă la Mioveni în anii ’70. Am păstrat toate elementele de pe maşina originală: elementele cromate, grilele, forma farurilor şi a stopurilor, amplasarea buşonului de benzină, conform promotor.ro. Am îmbinat chiar şi jantele într-o maşină nouă, maşina care şi-ar dori să se plaseze în clasa de lux, printre modele ca Audi A7, Mercedes S-Klasse şi ajungând chiar până la Porsche Panamera”

sursa: dorcalator.biz

loading...

Facebook Comments