FOTO SOCANT. S-au dus la un restaurant de fite sa manance cea mai buna friptura. A venit FRIPTURA si au mancat cu pofta. Cand au aflat din presa cu ce au fost serviti li s-a facut RAU. Ce animal mancasera…

FOTO SOCANT. S-au dus la un restaurant de fite sa manance cea mai buna friptura. A venit FRIPTURA si au mancat cu pofta. Cand au aflat din presa cu ce au fost serviti li s-a facut RAU. Ce animal mancasera…

- in BIZAR, CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
2184
Comentariile sunt închise pentru FOTO SOCANT. S-au dus la un restaurant de fite sa manance cea mai buna friptura. A venit FRIPTURA si au mancat cu pofta. Cand au aflat din presa cu ce au fost serviti li s-a facut RAU. Ce animal mancasera…
carne de caine

Organizația „Animals Australia” a efectuat o investigație și a descoperit un lucru foarte neplăcut. Câinii sunt luați de pe străzile din Bali, omorâți, după care vânduți în restaurantele frecventate mai ales de turiști, relatează The Indepedent.

Bali este o destinație populară de vacanță, fiind cea mai dezvoltată insulă din Indonezia. Cu toate acestea, turiștii care ajung în acest paradis ar putea să mănânce carne de câine, fără să știe. Cel puțin asta a scos la iveală o intestigație efectuată de organizația „Animals Australia”.

carne de caine

Potrivit organizației, numeroși câini, inclusiv de companie, sunt luați de pe străzile din Bali și uciși cu brutalitate pentru a fi gătiți și vânduți turiștilor.

„Abandonați în lăzi de bambus sau saci de plastic, câini terifiați așteaptă să fie măcelăriți, cu picioarele legate și botul acoperit. Suferă timp de mai multe ore sau chiar zile, fără hrană și mâncare. Unul câte unul, câinii sunt uciși cu brutalitate”, a afirmat organizația, care subliniază că „afacerea” se extinde, iar acum în Bali sunt uciși de șapte ori mai mulți câini decât la controversatul festivalul Yulin din China, unde se consumă carne de câine.

caini in plasa

Carnea de câine ar ajunge apoi la vânzătorii de mâncare ambulanți, care ar vinde preparatele fără să spună exact ce conțin. Mai mult, aproximativ 70 de restaurante din Bali au vândut carne de câine, care este denumită „satay”, iar turiștii cred că este pui.

„Turiștii merg pe stradă, văd un magazin care vinde satay, însă nu realizează că literele RW de la magazin înseamnă că se vinde carne de câine”, a declarat directorul organizației Animals Australia.

Nu doar că animalele sunt torturate pentru acest comerț, însă cei care mănâncă preparatele ar putea să aibă probleme de sănătate, deoarece câinele este ucis prin otrăvire.

Mai multe organizații din Bali încearcă să lupte cu acest fenomen și încearcă să protejeze câinii de pe insulă. De exemplu, organizația Balinese Animal Welfare Association are în grijă aproximativ 150 de câini, ceea ce arată cât de lung este drumul până la cei aproximativ 70.000 de câini care sunt uciși anual pentru comerțul cu carne de câine.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments