Se ofera 10.000 $ pe luna sa traiesti in lux ! Aplica pentru cel mai tare job. Vezi unde trebuie sa-ti depui CV-ul si alte detalii

Se ofera 10.000 $ pe luna sa traiesti in lux ! Aplica pentru cel mai tare job. Vezi unde trebuie sa-ti depui CV-ul si alte detalii

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
1792
Comentariile sunt închise pentru Se ofera 10.000 $ pe luna sa traiesti in lux ! Aplica pentru cel mai tare job. Vezi unde trebuie sa-ti depui CV-ul si alte detalii
10.000 $

Se ofera 10.000 $ pe luna sa traiesti in lux ! Cea mai tare slujbă din lume! O companie americană caută să angajeze un om dispus să vadă toată lumea.

Visul vostru s-a împlinit! Compania americană Third Home, din statul Tennessee, specializată în servicii turistice de lux, caută un angajat pe care să îl umple de bani şi să îl răsfeţe. Miracolul durează trei luni şi leafa e de 10.000 $ de dolari pe lună.

Îţi place să călătoreşti, să trăieşti în lux, să fii răsfăţat şi să te bucuri de plăcerile vieţii? Pentru mulţi, viaţa de milionar este un vis mult prea îndrăzneţ pentru a cuteza să îl vizualizeze.

Însă iată că luna martie le-a rezervat o surpriză de proporţii: la 7 martie compania Third Home a postat pe Internet, pe toate reţelele sociale un anunţ prea frumos pentru a fi adevărat. „Se caută o persoană dispusă să călătorească mult, să locuiască doar în lux şi să se descurce cu scrisul în limba engleză”.

Salariul este de 10.000 de dolari şi toate cheltuielile de transport şi cazare sunt suportate de companie. Angajatul va sta în vile de lux şi va fi servit de personalul acestora. Va scrie pe Internet impresiile, va face prezentări creative, va discuta cu vecinii milionari şi va face scurte filmuleţe de prezentare a fiecărei locaţii.

În funcţie de specificul zonei unde ajunge, angajatul va avea acces în cluburi exclusiviste şi va prezenta produse de lux. Trebuie să se descurce în limba engleză, să ştie să administreze un vlogg pe YouTube, să nu aibă nimic de făcut timp de trei luni pe durata verii şi să fie dispus să călătorească în toată lumea.

Angajatul poate fi şi din România, atât timp cât are paşaport valid, viză de lucru în SUA, permis de conducere categoria B, să nu aibă cazier şi să aibă peste 18 ani. În plus, angajatul trebuie să ştie să facă poze şi filme adecvate calitativ zonelor prin care umblă. CV-urile se trimit pe pagina „Third Home” de pe reţeaua Facebook.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments