Masina care consuma 1.1 litri la suta de kilometri , va ajunge si in tara noastra !

Masina care consuma 1.1 litri la suta de kilometri , va ajunge si in tara noastra !

- in AUTO, DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, STIINTA, UTILE
1393
Comentariile sunt închise pentru Masina care consuma 1.1 litri la suta de kilometri , va ajunge si in tara noastra !
Hunydai Ioniq Plug-In Hybrid

Hyundai aduce in Europa, inclusiv in tara noastra, modelul Ioniq Plug-In Hybrid, care se remarca prin consumul foarte mic pe care il obtine.

Noul model de la Hyundai are doua motoare – unul pe benzina de 1.6 litri, capabil sa genereze 105 cai putere, si unul electric (144 de cai putere in total).

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid se remarca prin consumul combinat incredibil de mic pe care il are: doar 1.1 litri la suta de kilometri, potrivit Autoclub.

Consumul este atat de mic datorita prezentei motorului electric, care mai preia din sarcini in timpul mersului. Cei de la Hyundai au facut insa o treaba foarte buna si au scos un consum incredibil de mic chiar si pentru o masina hybrida (Mercedes S 500 Plug-In Hybrid, cu o greutate mai mare ce-i drept, consuma 3 l/suta).

In momentele in care ruleaza doar cu motorul electric, puteti merge 63 de kilometri fara a consuma benzina.

Cei de la Hyundai nu au anuntat momentan si pretul de pornire, mentionand doar ca va fi lansat in vara in fiecare reprezentanta europeana.

Totusi, in pofida consumului foarte mic, Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid are nevoie de doar 10.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h. Viteza maxima este setata la 178 de kilometri pe ora.

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid impresioneaza si ca dotari de siguranta, unde regasim pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta cu o functie de detectare a pietonilor si sistem de mentinere a benzii de rulare.

Sistemul multimedia este dotat cu un ecran de sapte inchi, iar Hunydai Ioniq Plug-In Hybrid permite si incarcare wireless pentru telefoane.

sursa: ziare.com

loading...

Facebook Comments