De azi inainte PROVIDENT te verifica in baza de date ANAF !

De azi inainte PROVIDENT te verifica in baza de date ANAF !

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, UTILE
1928
Comentariile sunt închise pentru De azi inainte PROVIDENT te verifica in baza de date ANAF !
baza de date anaf

Clientii Provident vor avea acces mai rapid la credite, fara dovada de venit, doar prin verificarea in baza de date a ANAF. Compania a inceput colaborarea cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala pentru imbunatatirea si accelerarea proceselor de acordare a creditelor.

Colaborarea cu ANAF va reduce considerabil timpul de asteptare intre momentul solicitarii creditului si momentul acordarii sumei solicitate. Astfel, clientii care vor dori sa contracteze un credit din portofoliul nostru de produse, vor putea putea alege verificarea in baza de date a ANAF in locul adeverintei de venit, au anuntat luni oficialii Provident.

Consultarea bazei de date a ANAF ne va oferi date pe care le vom folosi in procesul de evaluare a posibilitatii fiecarui client de a plati ratele saptamanale sau lunare, fara a se dezechilibra financiar.

De la inceputul colaborarii cu ANAF, am avut deja aproape 1.000 de solicitari pentru verificarea in baza de date a agentiei. In plus, procesul de aprobare a fost redus de la 24 de ore, pana la o medie de cateva ore. Interogarea bazei de date ANAF pentru fiecare client in parte se face doar dupa ce clientul semneaza acordul de interogare. In plus, in procesul de evaluare a bonitatii unui client, clientii sunt verificati si in baza de date a Biroului de Credit.

sursa: economie.hotnews.ro

loading...

Facebook Comments