Romani amendati pe banda in Germania dupa ce au fost filmati in trafic. Ce se intampla daca nu platesti

Romani amendati pe banda in Germania dupa ce au fost filmati in trafic. Ce se intampla daca nu platesti

- in AUTO, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, UTILE
1370
Comentariile sunt închise pentru Romani amendati pe banda in Germania dupa ce au fost filmati in trafic. Ce se intampla daca nu platesti
Traffic_Radar_Pole_Mount

Dacă aţi avut drum prin Germania în ultimele luni şi aţi încălcat regulile de circulaţie s-ar putea să vă treziţi chemaţi în judecată.

Nemţii au camere de supraveghere în trafic şi înregistrează incidentele, apoi trimit amenzile fără să mai oprească maşinile. Ca să îşi recupereze banii din aceste sancţiuni, autorităţile germane au început să ceară instanţelor de judecată să-i oblige pe şoferi să plătească.

În septembrie anul trecut, un bărbat din Iaşi a fost surprins de o cameră de supraveghere a traficului în timp ce s-a apropiat prea mult de maşina din faţă lui, pe un drum din Germania. Omul nu a fost oprit atunci de poliţie şi nu a ştiut că a încălcat legea.

radar germania

La câteva luni după ce a revenit acasă a aflat însă că are de plătit o amendă de o sută de euro şi că a fost dat în judecată de autorităţile germane, care îşi vor banii. În plus, riscă să fie executat silit dacă nu plăteşte.

Valeriu Paraschiv, șofer: “Asta-i legea în Germania, dar care se aplică în toate ţările europene. Nu mi se pare corect, dar ei spun că atunci când intri în ţara lor trebuie să respecţi legea respectivă. La ei se vede prin satelit ce greşeli se fac, totul se vede, indiferent, rovinieta, tot.”

Un alt tânăr din Iaşi – care are de plătit 108 euro pentru că a depăşit viteză legală tot în Germania – s-a trezit şi el chemat în judecată.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments