Un batran de 74 de ani a condus timp de 56 de ani fara permis. Cum s-a dat de gol si ce le-a spus politistilor…

Un batran de 74 de ani a condus timp de 56 de ani fara permis. Cum s-a dat de gol si ce le-a spus politistilor…

- in AUTO, BIZAR, EXTERNE
1183
Comentariile sunt închise pentru Un batran de 74 de ani a condus timp de 56 de ani fara permis. Cum s-a dat de gol si ce le-a spus politistilor…
autostrada

Un german a condus timp de 56 de ani fără să dețină permis. Totul a ieșit la iveală, după ce bărbatul a fost implicat într-un accident rutier minor, iar așa autoritățile au descoperit că bătrânul de 74 de ani nu avea carnet.

Germanul, în vârstă de 74 de ani, a urmat în tinerețe lecții de condus, însă nu a putut să susțină examenul pentru obținerea permisului, căci a intrat în armată. Nu l-a mai susținut nici după ce și-a încheiat stagiul, însă nici nu a fost verificat, până acum.

El a fost implicat într-un accident minor ce a avut loc în regiunea Hochsauerland. Polițiștii i-au cerut să prezinte carnetul, iar așa au aflat că bărbatul nu are unul. El a afirmat că a condus automobilul doar în situații de urgență. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments