Ce decizie a luat Florin Piersic după moartea colegelor sale, Stela Popescu și Cristina Stamate

Ce decizie a luat Florin Piersic după moartea colegelor sale, Stela Popescu și Cristina Stamate

- in MONDEN
1542
Comentariile sunt închise pentru Ce decizie a luat Florin Piersic după moartea colegelor sale, Stela Popescu și Cristina Stamate
Florin-Piersic-cu-lacrimi

Florin Piersic a luat odecizie importantă după moartea celor două colege ale sale de breaslă, Stela Popescu și Cristina Stamate.

Florin Piersic, în vârstă de 82 de ani, este unul dintre numele importante ale scenei artistice din România, care a făcut istorie cu rolurile interpretate pe scenă și în filme.

După disparișția actrițelor de comedie Stela Popescu și Cristina Stamate, Florin Piersic a luat decizia de a se odihni mai mult după spectacolele pe care le are anul acesta.

”Nu se poate să nu obosești, foarte sincer îți spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timișoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala își spune cuvântul”, a mărturisit Florin Piersic în cadrul unei emisiuni de televiziune de la postul public.

”Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înțeleg și pe Stela și am înțeles-o că nu putea renunța niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste”, a mai spus îndrăgitul actor, potrivit libertatea.ro. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments