Un britanic a suferit 27 de infarcte într-o singură zi

Un britanic a suferit 27 de infarcte într-o singură zi

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, SANATATE
1577
Comentariile sunt închise pentru Un britanic a suferit 27 de infarcte într-o singură zi

Un britanic în vârstă de 54 de ani a suferit nu mai puțin de 27 de infarcte în doar 24 de ore. Ray Woodhall a suferit primul atac când juca fotbal. Ajuns la spital, el a suferit alte 26 de infarcte, însă de fiecare dată echipa medicală a reușit să-i salveze viața, relatează BBC News.

Ray Woodhall se afla pe terenul de fotbal atunci când a simțit o durere în zona pieptului. Inițial, el nu a vrut să fie chemată o ambulanță, însă s-a răzgândit după ce durerile au devenit mai puternice.

Medicii de pe ambulanță i-au spus că a suferit un infarct, însă după ce a ajuns la spital, bărbatul a suferit nu mai puțin de alte 26 de infarcte. De fiecare dată, echipa medicală l-a resuscitat și readus la viață.

De altfel, bărbatul a povestit că o asistentă i-a cerut scuze pentru că l-a apăsat de atâtea ori în piept, în timp ce o alta i-a mărturisit că nu a mai efectuat niciodată atât de multe manevre de resuscitare.

“Ultimul infarct a fost cel mai înspăimântător”, a spus Ray Woodhall, care are doi trei copii. El a povestit că soția lui îl ținea de mână, atunci când a suferit un nou atac. “A văzut cum mor în fața ei”, a continuat britanicul, care a mărturisit că simțea de fiecare dată că adoarme.

Britanicul a trecut prin această experiență în luna decembrie a anului trecut, însă acum a decis să-și facă povestea cunoscută, pentru a le mulțumi medicilor și asistentelor care i-au salvat viața de atâtea ori.

El s-a întors la spital și a viziat echipa medicală pentru a le mulțumi personal. Potrivit sursei citate, el are nevoie de șase luni pentru a-și reveni complet.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments