ATENTIE Video SOCANT! Și-a injectat propria sămânță într-un ou de găină! Rezultatul e ABOMINABIL, de neimaginat!

ATENTIE Video SOCANT! Și-a injectat propria sămânță într-un ou de găină! Rezultatul e ABOMINABIL, de neimaginat!

- in BIZAR
1860
Comentariile sunt închise pentru ATENTIE Video SOCANT! Și-a injectat propria sămânță într-un ou de găină! Rezultatul e ABOMINABIL, de neimaginat!
samanta ou

Experimentul controversat a fost făcut de către un bărbat din Rusia, care s-a folosit de propria sa sămânță pentru a fecunda un ou. Vezi video socant, mai jos la sfarsitul articolului.

Bărbatul a pus spermă într-o seringă, a făcut o mică gaură în coaja oului, apoi cu mare grijă a introdus materialul seminal în interiorul oului așa cum se poate vedea și în clipul de mai jos. Apoi a pus apoi oul într-o cutie închisă ermetic pentru 10 zile, apoi l-a spart.

Din interiorul oului a ieșit o formă ciudată, pe care bărbatul a numit-o humunculus, însemnând „micul om”, ceea ce el numește o creatură umanoidă creată artificial cu ajutorul alchimiei.

Termenul vine de pe vremea alchimiștilor și desemna un omuleț artificial prin care specialiștii în alchimie se lăudau că au reușit să-l fabrice, însușirea dându-le o aură specifică de creatori. Sursa: dailybreak.ro

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments