Cand s-a dus sa stranga ouale a inghetat. O gaina a ouat un ou cât pumnul de mare! Și-a făcut cruce când l-a spart și a văzut ce era la interior: „Astă e semn necurat!”

Cand s-a dus sa stranga ouale a inghetat. O gaina a ouat un ou cât pumnul de mare! Și-a făcut cruce când l-a spart și a văzut ce era la interior: „Astă e semn necurat!”

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCANT
1600
Comentariile sunt închise pentru Cand s-a dus sa stranga ouale a inghetat. O gaina a ouat un ou cât pumnul de mare! Și-a făcut cruce când l-a spart și a văzut ce era la interior: „Astă e semn necurat!”
ou

Natura are puterea de a ne surprinde intotdeauna cu tot felul de curiozitati. Cand ne asteptam mai putin un fenomen care iese din tiparele cunoscute are loc de indata. Este si cazul unui fermier american pe nume Garry si sotia lui care aveau in batatura o gainusa simpatica pe nume Gertrude.

Vedeti Dumneavoastra, in fiecare dimineata Gertrude, face oua ca orice gaina obisnuita. Este un animal de casa care isi petrece ziua in mod obisnuit la fel cum o face si stapanul sau. Intr-o zi cu luna plina insa, Gertrude, s-a hotarat sa-i faca lui Garry si sotiei sale o mica surpriza. De fapt, o MARE supriza. Si a facut acest lucru de 5 ori pana acum. Despre ce surpriza este vorba? Gertrude a ouat un ou incredibil de mare care lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Cu toate ca puicuta mai facuse oua gigant de cinci ori pana acum, stapanul nu a fost curios sa sparga vreunul. De aceasta data Garry si sotia lui au hotarat sa mearga mai departe cu investigatia, deoarece acest ou parea neobisnuit de mare. Au luat oul si l-au dus in bucatarie unde au inceput sa-l desfaca cu grija. Cuplul, dupa cum se aude in imaginile filmate chiar de ei, au inceput sa faca glume in timp ce desfaceau oul minune. Dar aceasta nu avea sa fie toata supriza.

Odata desfacut supriza a fost si mai mare. In interiorul oului au descoperit cu stupoare ca se mai afla inca un ou in coaja. Un ou in ou. Supriza a fost atat de mare ca a parut a fi un semn necurat. Altii zic insa ca e vorba de noroc si mult belsug. Cea mai chinuita a fost insa, saracuta gainusa, care s-a chinuit sa faca acest ou gigant, ce s-a dovedit a fi la promotie: 2 in 1! sursa: metaspoon.com

Iata si imaginile incredibile:

autor articol: aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments